Odpoveď na príspevok od pealu:
Ahojte, máte niekto skúsenosť či je možné na dv… @pealu odkedy zijem s mojim muzom, tak som sa naucila, ze nic nie je nemozne 😀 len musis najst niekoho, kto to spravi 😀Odpoveď na príspevok od fulmia:
@pealu odkedy zijem s mojim muzom, tak som sa nau… @fulmia no veď všetko sa dá, to mi je jasné 🤣 len aby to troška aj vyzeralo. Preto ma zaujímalo či nemá niekto skúsenosť - či sa tam dá to sklo nejako zalištovať alebo tak.Odpoveď na príspevok od pealu:
@fulmia no veď všetko sa dá, to mi je jasné 🤣 len… @pealu dá sa to urobiť takým spôsobom, že z jednej strany odstrániť lišty a vybrať výplň a nahradiť sklom. Ak sú dvere poskladané napevno, tak treba z jednej strany odfrézovať tú ozdobnú lištu a vyrobiť náhradnú a tým znovu zaskliť. Trochu môže spôsobiť problém, že tá nastriekaná lišta bude iný odtieň, ako krídlo dverí.Odpoveď na príspevok od jankazb:
Prečo ničiť krásne dvere? @jankazb lebo žijeme v takej dobe, kedy nikto nie je spokojný tým, čo má a musí neustále vymýšlať.Odpoveď na príspevok od zita19:
Ak su to original stare dvere ako je zarubna, tak… @zita19 @prirodokochac ďakujem za tipy @prirodokochac ste na omyle - chceli by sme takéto presklené dvere na oddelenie predsiene od kuchyne, žiaľ výroba na mieru je finančne dosť náročná a na bazároch je veľmi málo takých aké chceme aj s oblozkami na komplet. Takže sme skúsili badať aj v iných vodách - kúpiť plné a zaskliť ich pokiaľ by to bolo možné. Načo sa k tomu zbytočne vyjadrovať, keď neviete na čo a prečo ich chceme. 🙂 Ďakujem.