Odpoveď na príspevok od roxana280:
Zdravim, uz tu ta diskusia bola architekt mi dopo… @roxana280 Unitrex len predáva púzdra. Montujú to murári, keď murujú steny.Odpoveď na príspevok od mgx:
@roxana280 cisto unitrex puzdro singolo s tlmicom… @mgx zial architekt tvrdi, ze ked mi to puzdro namontuju nakrivo, tak sa mi bude hybat a budem s tym mat problem, ma len jedneho co montuje puzdra a ten robi s eclisse, puzdro so skrytou zárubňouOdpoveď na príspevok od mgx:
@roxana280 mam doma puzdro singolo aj eclisse so … @mgx keby som vedela murovat, tak si to spravim aj sama:). Skusam, no kupit by som ho kupila, len ho nema kto namontovat. Preto spekulujem, lebo sa mi to zda chore tolko penazi za take nic a niekoho zhanam kto by to vedel vymurovat lacnejsie a dobre. Bratislava.Odpoveď na príspevok od roxana280:
Zdravim, uz tu ta diskusia bola architekt mi dopo… @roxana280 u nás ho montoval sám manžel, murári ho potom len pripravili na stierku, oni ho montovať nechceli a ti, čo povedali, že namontujú chceli 500€ za 2 puzdra montáž a odkladali to už niekoľkokrát.Odpoveď na príspevok od roxana280:
Zdravim, uz tu ta diskusia bola architekt mi dopo… @roxana280 to je novostavba či rekonštrukcia? Lebo púzdro bežne aj murári nachystajú a potom sa omieta, čiže ten čo montuje dvere príde až na konci, keď je to nachystané. A býva k tomu pribalený návod ako aj video návody mávajú. A tých 1300 je len montáž púzdra a púzdro samotné? Ale aj na Eclisse sa mi to zdá dosť.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@roxana280 to je novostavba či rekonštrukcia? Leb… @marsdm je to novostavba, uz je pred omietkami preto to treba vyriesit, pozerala som ho na nete 1000 mi dal cenu a ostatne robotaOdpoveď na príspevok od janka_266:
@roxana280 u nás ho montoval sám manžel, murári h… @janka_266 zial moj manzel take nespravi:-(Odpoveď na príspevok od mgx:
@roxana280 dajte fotku aktualneho stavu a co chce… @mgx ano to som uz poslala aj dvere next mi treba do garaze, som dufala, ze niekto sa mozno ozve co to robi niekto z profiOdpoveď na príspevok od roxana280:
@mgx ano to som uz poslala aj dvere next mi treba… @roxana280 tento typ mi našlo za 852€ aj s tlmením. Bežne sú lacnejšie len toto je bezzárubňový typ. Aj JAP má lacnejšie, ale neviem ako s montážou. Ale teda keď je to novostavba, tak tí čo robili hrubú priečky by nevedeli namontovať aj púzdro?Odpoveď na príspevok od marsdm:
@roxana280 tento typ mi našlo za 852€ aj s tlmení… @marsdm hrubu stavbu sme mali zmluvu a uz skoncili sli dalej, je to bezzarubnovy typ a taky by som aj chcela uz som pisala do Sika na Sap aj na Sap cenovu ponuku do centraly, ale vdaka.Odpoveď na príspevok od mgx:
@roxana280 dajte fotku aj aktualneho stavu staveb… @mgx co ja viem, co navrhol architekt to je, asi preto su znizene, ze tam ide vzduchotechnika a chladenie stropom, on vedel co robi, fotku nemam, to by som musela ist na stavbu a to chodim len ked je nutne, mam dom a novy dom trosku od seba, neva uz si to vyriesim a nikdy som nic v Polsku od zakladnej skoly nekupila, ani ma to nenapadlo, ani Polsko nemame blizko. Dvere do prveho domu som kupovala ceske a slovenske.