Skúsenosť s oknami od Incon

Zobraz úvodný príspevok
Čaves. Budeme prerábať dom buď koncom roku alebo teda až ďaľší rok. Uvidíme ako budeme na tom finančne. Chceli by sme meniť prvé okná ktoré sú teda na tom najhoršie. Proste pôvodné okná, ktoré vôbec netesnia. Zatiaľ sme si dali urobiť ponuku iba u Inconu. Kolega z práce mi ich doporučil a máme teda aj pobočku blízko tak sme ich oslovili ako prvých. Nikoho iného nepoznám kto by mal s nimi skúsenosť tak by som bol rád za nejaké skúsenosti alebo užitočné rady. Zatiaľ máme vyhliadnuté tie Natura 94 mm - drevené.
Odpovedať
1
2
my takisto s nimi fungujeme uz niekolko rokov a nemozem teda nic zle na ne povedat. ziaden problem doteraz s nimi nebol.
Odpovedať
incon su fajn. nepoznam nikoho, kto by sa na ne stazoval. robia ich kvalitne, co sa o niektorych inych znackach neda povedat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od liskajuris:

Aj ja mám okná od Inconu a som spokojný - konkrét…
@liskajuris Dobrý deň, aj my by sme chceli od INCONU okná Komfort EVo, ale ponúkli nám aj okná PRESTIGE, a tie sú z recyklovaného platu. Tie Vám neponúkali? Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobry den, drevene HS portaly od firmy INCON (byvala Vekra) neodporucam. Hodnota zakazky viac ako 20.000 EUR. Mam 2 kusy, na oboch sa deje ta ista chyba (NIE JE TO NAHODA), cena HS portalu cca 5500 EUR/ks. Riesila som to servisom v zaruke (do 5 rokov). Firma sa vyhovarala a v ZARUKE mi to nechcela uznat. Co som mala robit, pristupila som na pozarucny servis (potrebovala som od nich presny lak na drevo) Mala som problem, aby vobec na opravu prisli (aj mimo zaruky)! Za opravu konstrukcnej chyby mi najprv nauctovali 714 EUR, neskor po dopisovani a nesuhlase a vyvolanej potreby opravy a jedinecnosti pouziteho laku, som hoc velmi nespokojna s pristupom, na pozarucnu opravu pristupila v sume 490 EUR. Finalne mi doposlali este nejaku fakturu na sumu 453,95 EUR, ktora bola nadbytocna, neodsuhlasena a ospravedlnovali sa. Poziadala som vec vratit na stav "oprava v zaruke", tj refundovat 490 EUR, co sa udialo (az po napisani recenzie, ked mi “doposlali fakturu na sumu 453,95 EUR”, ktora mi nepatrila). Problemy s oknami vsak nadalej pretrvavaju aj po servisnom zasahu v auguste 2023!!! Praska totizto hlavny hranol pri styku s okapnicou, napriek tomu ze nie je spajany cink spojom a okapnica je v spade, voda sa tam nedrzi (najdrahsi typ hranola, vcelku) - 2 rozne HS portaly, na 2 roznych miestach (= nie je to NAHODA). Mam vsetko zdokumentovane, foto, aj ich komunikaciu. Firme VEKRA som reklamnym bannerom na ich okna cca 7 mesiacov umiestnenim na mojej stavbe robila reklamu za 0 EUR. Cakaju ma dalsie velke vydaje a zivotnost HS portalu je velmi otazna. Zial, som sklamana a ich HS portaly urcite neodporucam!
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od labut27:

Dobry den, drevene HS portaly od firmy INCON (…
Mrzí nás vaša negatívna skúsenosť s výrobkami od firmy VEKRA. Refundáciu sme vyriešili nad rámec - pre zachovanie dobrých vzťahov - aj napriek tomu, že sa nejednalo o vadu, ktorú spôsobila naša spoločnosť INCON. Sme však naďalej v kontakte. Prajeme všetko dobré.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od incon:

Mrzí nás vaša negatívna skúsenosť s výrobkami od …
@incon Dobry den, k uvedenemu doplnam, nasledovne: okna su VEKRA, ale opravu ste boli povereni riesit vy, INCON, zmluva bola s Window Holding a.s., (je to ten isty vlastnik), VEKRACKE okna predava na Slovensku INCON (ma to iste miesto predaja, tych istych pracovnikov): k vasmu tvrdeniu "ze INCON s VEKROU nic nema". https://www.finstat.sk/47097647 Window holding SK a. s. (platné do: 26.1.2021), potom INCON PREMIUM a.s. https://rejstrik.penize.cz/28436024-w... Window Holding a.s., se sídlem Hlavní 456, 250 89 Lázně Toušeň, IČ: 284 36 024, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 14506, se jako nástupnická společnost sloučila přeshraniční fúzí se zanikající společností INCON PREMIUM a.s., se sídlem Pestovateľská 13, Bratislava mestská čásť Ružinov 821 04, Slovenská republika, IČ: 47 097 647, zapsanou v obchodním rejstříku Městského soudu Bratislava III, oddíl Sa, vložka 5897/B. Na nástupnickou společnost Window Holding a.s. přešlo jmění zanikající společnosti INCON PREMIUM a.s. Nástupnická společnost Window Holding a.s. vstoupila do právního postavení zanikající společnosti INCON PREMIUM a.s. a v sucasnosti: https://zpravy.kurzy.cz/738935-manage... Skupina firem kolem Window Holding, a.s., do níž patří mimo jiné VEKRA, česká jednička ve výrobě a montáži oken, dveří a stínící techniky a INCON, slovenská jednička ve výrobě a montáži okna a dveří, má po osmi letech nového vlastníka. Po dohodě mezi managementem skupiny a majoritním akcionářem ICP Group se v průběhu srpna novým majoritním vlastníkem stane společnost pod kontrolou současného ředitele společnosti Jana Tušla. Druhým majitelem skupiny je Jan Čajan, jehož podíl na skupině se nemění.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?