Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko. Máme škaredé papundeklové interierove dver… @arcticcode Máš 2 možnosti: Keď to chceš spraviť poriadne, tak teplovzdušky a škrabky pred natieraním sa nevyhneš. A keby predsa, tak to budeš robiť po natieraní ešte raz. Druhou možnosťou je, že zabehneš do MM a za cca 150 peňazí kúpiš druhé a nemusíš sa trápiť s tými pôvodnými.Odpoveď na príspevok od prirodokochac:
@arcticcode Máš 2 možnosti: Keď to chceš spraviť … @prirodokochac To máš síce pravdu, že za 150 peňazí kúpim nové, ale trable sú v tom, že mi ich treba 12. To už bude 1800 peňazí.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@prirodokochac To máš síce pravdu, že za 150 peňa… @arcticcode kupiť nové, neoplatí sa to robiť, videl som v baumaxe dvere za 30 eurOdpoveď na príspevok od arcticcode:
@prirodokochac To máš síce pravdu, že za 150 peňa… @arcticcode ved postupne,nemusis kupovat vsetky naraz,my sme kupovali v merkury markete tie plne drevenne a doma som si ich len namalovala a tiez sa uz pohravam s myslienkou ich znova na nejaku farbu premalovat.A este na zarubne tiez mame zelezne,a tam rozmyslam nad tym oblozkovanim tiez predavaju v merkury markete.Odpoveď na príspevok od slovakman22:
@arcticcode kupiť nové, neoplatí sa to robiť, vid… @slovakman22 Hej v baumaxe... a to bolo kedy? V roku 2010? :DOdpoveď na príspevok od arcticcode:
Čauko. Máme škaredé papundeklové interierove dver… @arcticcode prebrusit podla mna bude najlepsie a pretriet. alebo mozno potom pretapetovat, len ak su tam moc hlboke diery tak by to asi nemalo ziaden efekt.Odpoveď na príspevok od ricir:
Interiérové dvere Obi 38€ @ricir Ano, predpokladam, že bez zarubne, ktora bude stať ďalšiu stovku ne?Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@ricir Ano, predpokladam, že bez zarubne, ktora b… @arcticcode chces renovovať, malovať dvere. Tie dvere z obi založia na pôvodné zárubne čo masOdpoveď na príspevok od ricir:
@arcticcode chces renovovať, malovať dvere. Tie d… @ricir No lenže aj zarubne su ogrcane, je na nich das 5 vrstiev farby.