Prosím vás vedel by mi niekto poradit? Objednali sme si okná s firmy SKLOKONZULT s.r.o namontovali nám hliníkový hs portál alumil s560 otváranie máme z ľava do prava. Ale posuvné dvere sú v exteriéry a tým pádom aj vodiaca lišta čo môže podľa mňa spôsobit že sa tam bude hromadil bordel zamŕzať atd. Fixná časť sa je v interiéry. Má niekto skúsenosti či to tak môže byt podla typu systému. Moj osobný názor je že je tam pravý rám a nie ľavý ako má byť.
@rebecca363 prosím mohli by ste mi odfotiť ten stredový profil načo sa odsúvajú dvere? Strana je dobrá len odfotili ste kraj pri stene. Ako je to v strede hore v rohu a dolu pri prahu? Ďakujem moc.
@lokso22 noo sefinko robim s oknami a celkovo s hlinikovymi systemami uz 11 rokov a je mozne realizovat posuvne kridlo aj z interieru aj z exterieru,vsetko zalezi od potrieb a prosby zakaznika samozrejme s listovanim z interieru.
Ja sa chcem spýtať : to si dávate len tak málo zateplenia do podlahy keď je rám okná v polovici prvého radu? Keď ma Ytong 25cm tak koľko dávate do podlahy eps a poteru?
To mi príde strašne málo
@adam_janka Ak píšeš odpoveď konkrétnemu pisateľovi, treba kliknúť na "Odpovedz", potom vieme, komu píšeš a ten dostane upozornenie, že niekto odpovedal na jeho príspevok. Inak sa môže stať, že ten, komu píšeš, ani nevie, že mu niekto píše.
Zdravím vás, viete mi prosím niekto poradiť, nasťahovali sme sa do nového bytu a máme tu HS portál, celkom cez neho fuci a mne sa zdá ze ako v tej liste na pravo chýbalo tesnenie. Máte niekto podobne okno?
Dik!