Ahojte,
prosím o referencie na firmy, ktoré montujú okná v Galante a okolí...aké máte skúsenosti, ste spokojní s výberom? zástupcov je veľa a veľmi dôležitý je ľudský faktor, teda konkrétni ľudia, ktorí prídu okná vymeniť. aj kvalitné okná dokážu "montážnici" domrviť...
vopred ďakujem za každé info :-)
My máme okná na byte z Nových Zámkov máme ich 10 rokov a teraz tie isté dávame aj na dom . Máš pravdu že to moc záleží na montážnikoch a títo sú skvelí a okná tiež. Sme s nimi veľmi spokojní.
s odstupom času pridávam skúsenosť - možno v budúcnosti niekomu pomôže. nakoniec sme si vybrali fu Sonipex, ponúka systém Rehau. spolupráca prebehla bezproblémovo, okná spravili veľmi pekne. máme už zateplenú bytovku a zvonka takmer výmenu nepoznať - na rozdiel od susedov vo vedľajšom vchode - neviem, kto im robil okná. skutočne si dali záležať. celkový prístup bol výborný, oslovili sme viacero firiem a v niektorých sa k nám správali, akoby sme ani neboli platiaci zákazník....títo boli ochotní odpovedať na akúkoľvek otázku a nedávali najavo, že by ich to obťažovalo. no a taktiež cena bola ok. takže palec hore, odporúčam. :-)
super tema, aj ja mam tento problem neviem si z tolkych firiem vobec vybrat, uz som si tu zistovala cez IP referencie na par firiem a po znamych sa pytala, zatial to vychadza na okna salamander aj ked su najdrahsie, potom firma Incon alebo ri okna a bolo vela dobrych referencii na RG plast trstice,len som mala 1 zlu referenciu na nich od znamych tak neviem, je to tazke.
takze nadalej posielajte vase skusenosti dakujem, cloveku to fakt pomoze pri rozhodovani