Popraskamá omietka okolo okien

Zdravím Vás. Máme novo namontované okná na dome a po 3 týdňoch začína omietka okolo okien praskať a padať to dole. Ďalšia vec sú vchodové dvere, ktoré boli zospodu urobené spôsobom, že sa tam dali penu a na to kleber, alebo nejakú zmes a aj to začína praskať a navyše je to zle zapucované keďže tam trčí ešte pena a bojím sa že to bude vlhnúť. Chcem sa spýtať, prečo to takto praská okolo okien tak rýchlo, kde je problém a to isté tie dvere, či je toto normálny postup takto to urobiť. Ďakujem za rady.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rusty44:

Zdravím Vás. Máme novo namontované okná na dome a…
@rusty44 vidim spravne ze tam nevidim APU listu?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od raziel628:

@rusty44 vidim spravne ze tam nevidim APU listu?
@raziel628 Nie, zvonka nedali.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rusty44:

@raziel628 Nie, zvonka nedali.
@rusty44 no cele mi to prijde uplne na ... jeste reknete ze nejsou zadne kotvy/ turbo-srouby a ze to cele drzi na pene... predpokladam ze platba uz probehla...
Odpovedať
Toto reklamovať. A čím skôr. Penu po zapucovaní nesmie byť vidieť. Škoda toho vysokého prahu na vchodových dverách. Dúfam že sú dobre podložené aspoň každých 15 cm...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

Toto reklamovať. A čím skôr. Penu po zapucovaní n…
@dedo758 Reklamovať idem viacero nedostatkov. Ako sú podložené neviem, ale netesnia, takže uvidíme, či to bude len otázka nastavenia. Rád by som vedel, či ten kleber tam je ok, lebo to už popraskalo a tam keď zatečie tak neviem, či tam netreba dať ešte niečo, či bol dodržaný správny postup.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od raziel628:

@rusty44 no cele mi to prijde uplne na ... jeste …
@raziel628 Aj mne to tak príde. Ano platba už prebehla. Tých nedostatkov je viac.... Píšem sem hlavne aby som mal argumenty, lebo ja niesom stavebník aj keď aj ako laikovi mi je zrejmé, že je to zle...
Odpovedať
Chcel by som sa ešte opýtať tých, čo mali nedostatky po vykonanej montáži, koľko trvalo pokým sa uráčilo firme prísť opraviť? Ďakujem za odpovede
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?