Odpoveď na príspevok od rusty44:
Zdravím Vás. Máme novo namontované okná na dome a… @rusty44 vidim spravne ze tam nevidim APU listu?Odpoveď na príspevok od raziel628:
@rusty44 vidim spravne ze tam nevidim APU listu? @raziel628 Nie, zvonka nedali.Odpoveď na príspevok od rusty44:
@raziel628 Nie, zvonka nedali. @rusty44 no cele mi to prijde uplne na ... jeste reknete ze nejsou zadne kotvy/ turbo-srouby a ze to cele drzi na pene... predpokladam ze platba uz probehla...Odpoveď na príspevok od dedo758:
Toto reklamovať. A čím skôr. Penu po zapucovaní n… @dedo758 Reklamovať idem viacero nedostatkov. Ako sú podložené neviem, ale netesnia, takže uvidíme, či to bude len otázka nastavenia. Rád by som vedel, či ten kleber tam je ok, lebo to už popraskalo a tam keď zatečie tak neviem, či tam netreba dať ešte niečo, či bol dodržaný správny postup.Odpoveď na príspevok od raziel628:
@rusty44 no cele mi to prijde uplne na ... jeste … @raziel628 Aj mne to tak príde. Ano platba už prebehla. Tých nedostatkov je viac.... Píšem sem hlavne aby som mal argumenty, lebo ja niesom stavebník aj keď aj ako laikovi mi je zrejmé, že je to zle...