Odpoveď na príspevok od mirec243:
Zdravim, vynechava mi pohon brany. Keď otvorim … @mirec243 treba namazať pohyblivé diely.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@mirec243 treba namazať pohyblivé diely. @megdesign pomazal som vsetko, co sa dalo, problem sa zatial neodstranilOdpoveď na príspevok od mirec243:
@megdesign pomazal som vsetko, co sa dalo, proble… @mirec243 tak kontaktujte vyrobcu ohladne tohto problemu alebo technika, ktory vam branu montoval.Odpoveď na príspevok od mirec243:
Zdravim, vynechava mi pohon brany. Keď otvorim … @mirec243 Ak si namazal všetky pohyblivé diely a nepomohlo, kontaktuj výrobcu. Využi záručný alebo pozáručný servis. Toto by bolo podľa mňa najlepšie riešenie. Asi si hľadal konkrétnu radu, ja viem :-) Možno niekto bude vedieť viac.Odpoveď na príspevok od mirec243:
Zdravim, vynechava mi pohon brany. Keď otvorim … @mirec243 Ak to za mokra funguje, tak by som predsalen urobil ešte pár pokusov-napríklad poliať hadicou a sledovať kde a ako sa dostáva voda. Vy ste možno premazal všetko, čo ste považovali za potrebné, ale možno niekde niečo ešte ostalo vynechané.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Mne sa takto podobne zasekavala a mala na to vply… @wolodymyr ktoré kolieska myslite? Tie pripevnené k bráne? Mám samonosnú bránuOdpoveď na príspevok od mirec243:
@wolodymyr ktoré kolieska myslite? Tie pripevnené… @mirec243 ano tie som myslel ja mam na kolajnici. Aj samonosna ma kolieska🙃 Ved skoontroluj aj tie popripade zubyOdpoveď na príspevok od mirec243:
Zdravim, vynechava mi pohon brany. Keď otvorim … @mirec243 ja by som v prvom rade skontroloval hreben.. Ak nie je vo vodovahe tak moze sekatOdpoveď na príspevok od 123kiko:
@mirec243 ja by som v prvom rade skontroloval hre… @123kiko pise ze ma samonosnu branu. Ako chces mat zuby vo vode ked sa brana preklopi? @mirec243 odomkni motor aby si s nou mohol hybat rucne, prebehni ju len tak naprazdno, skontroluj aka je vola medzi zubami a ozubenym kolesom na pohone (ci nahodou zuby netlacia na pohon), skontroluj voziky co su v samonosnom profile a profil zvnutra.