Pohon brany sa zasekava

Zdravim, vynechava mi pohon brany. Keď otvorim branu, tak po polovici otvarania, niekedy po dvoch tretinach, niekedy po tristvrte sa zasekne a nejde dalej. Musim ju dat znova zatvarat a potom opat znova otvorit, potom ju uz otvori celkom. Paradoxom je, ze ak prsi alebo je vysoka vlhkost vzduchu po dazdi, tak pohon funguje ako ma. Pohon je Simple Move 102. V com by mohla byt chyba? Diki
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mirec243:

Zdravim, vynechava mi pohon brany. Keď otvorim …
@mirec243 treba namazať pohyblivé diely.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@mirec243 treba namazať pohyblivé diely.
@megdesign pomazal som vsetko, co sa dalo, problem sa zatial neodstranil
Odpovedať
Profilova fotka

@megdesign pomazal som vsetko, co sa dalo, proble…
@mirec243 tak kontaktujte vyrobcu ohladne tohto problemu alebo technika, ktory vam branu montoval.
Odpovedať
Profilova fotka

@mirec243 Ak si namazal všetky pohyblivé diely a nepomohlo, kontaktuj výrobcu. Využi záručný alebo pozáručný servis. Toto by bolo podľa mňa najlepšie riešenie. Asi si hľadal konkrétnu radu, ja viem :-) Možno niekto bude vedieť viac.
Odpovedať

@mirec243 Ak to za mokra funguje, tak by som predsalen urobil ešte pár pokusov-napríklad poliať hadicou a sledovať kde a ako sa dostáva voda. Vy ste možno premazal všetko, čo ste považovali za potrebné, ale možno niekde niečo ešte ostalo vynechané.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa takto podobne zasekavala a mala na to vplyv voda presne ako tebe a problem bol v koliesku na brane ... rozpadnute lozisko. Vymena koliesok ...radsej oboch 😉 pomohla.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Mne sa takto podobne zasekavala a mala na to vply…
@wolodymyr ktoré kolieska myslite? Tie pripevnené k bráne? Mám samonosnú bránu
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr ktoré kolieska myslite? Tie pripevnené…
@mirec243 ano tie som myslel ja mam na kolajnici. Aj samonosna ma kolieska🙃 Ved skoontroluj aj tie popripade zuby
Odpovedať

@mirec243 ja by som v prvom rade skontroloval hreben.. Ak nie je vo vodovahe tak moze sekat
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od 123kiko:

@mirec243 ja by som v prvom rade skontroloval hre…
@123kiko pise ze ma samonosnu branu. Ako chces mat zuby vo vode ked sa brana preklopi? @mirec243 odomkni motor aby si s nou mohol hybat rucne, prebehni ju len tak naprazdno, skontroluj aka je vola medzi zubami a ozubenym kolesom na pohone (ci nahodou zuby netlacia na pohon), skontroluj voziky co su v samonosnom profile a profil zvnutra.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?