Odpoveď na príspevok od sajuri257:
Dobry den, diskusii ohladne okien je tu vela avsa… @sajuri257 Tak nakoniec aká značka u Vás zvíťazila a aká je skúsenosť ????Odpoveď na príspevok od petersd:
@sajuri257 Tak nakoniec aká značka u Vás zvíťazi… @petersd Ideš meniť okná?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@petersd Ideš meniť okná? @frantisekca Žena mi nasadila chrobáka do hlavy 🙂Odpoveď na príspevok od petersd:
@frantisekca Žena mi nasadila chrobáka do hlavy … @petersd Mne zatiaľ najlepšie vychádzajú okná od net okna. Ale ešte som nedával žiadosť o CP do incon. Pritom v net som vybral ten profil 82mm, inde mi nacenovali tie parametrami mierne horšie, ale zas dramatický rozdiel tam není. Jaj, a inde mi nacenovali iba okná, v net tam zahrnuli aj ten rozširovací, parapetný kus, ktorý je potrebný.... No, uvidím ako sa to vykotúľa. Rozdiely boli naozaj veľké. Sklamal ma Slovaktual. Ale ešte si od nich vyziadam jednu ponuku, lebo tam čachrovali s zľavami, prirážkami že človek mal problém vlastne spočítať, koľko to dané okno stojí....Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@petersd Mne zatiaľ najlepšie vychádzajú okná od… @frantisekca Pozeral som na tie okna net. Cena možno že aj dobrá, ak Ti to tak vyšlo v Tvojom prieskume, ale práve som pozeral ich webstránku. Všimol si si, že enájdeš tam jednu serióznu poštovú adresu? Je tam len heslo: "Pôsobíme na celom Slovensku". Ak nejaká (a je jedno aká) firma de facto nemá zverejnené žiadne sídlo, prevádzku, dielňu, predajňu,... ja som v podobných prípadoch opatrný a z princípu škrtám takú púnuku. Radšej si aj niečo priplatím, ale dám prednosť riadnej firme "z mäsa a kostí". Asi pred 2 rokmi som sa viac orientoval v oknách a vtedy mi vychádzala celkom zaujímavá ponuka okien od Rakystav. Tiež ma zaujíma, čo Ti pošle Incon. Cenovo najlepší však vtedy boli Poliaci Okna Bogdanski. Plánujem sa zúčastniť na poslednej výzve Obnov dom, preto si musím overiť, že ako by to prípadne bolo s akceptovaním zahraničnej faktúry. Ja chcem firmu, čo mi urobí úplne všetko - vyberie staré okná, osadí nové, parapety, urobí vysprávky,... a ja len budem sedieť, príp. chodiť kolo nich s mojou presnou 2 metrovou vodováhou a budem kontrolovať 😅Odpoveď na príspevok od profistavbari:
Upozorňujem že nechcem robiť reklamu ale píšem le… @profistavbari A není to tak, že to predovšetkým je závislé od profilu z ktorého je to okno vyrobené?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@profistavbari A není to tak, že to predovšetkým… @frantisekca Verte mi že toto boli čo najviac ziskové stavby a teda okná boli vždy nižšia rada. Ale aj tá bola od HASTA dobrá. Ja som od nich zobral vchodové dvere. 6r používania a zatvárajú sa maličkom či je +30 alebo -20.Odpoveď na príspevok od petersd:
@frantisekca Pozeral som na tie okna net. Cena mo… @petersd net okna ag okna qprofil demter su vsetko siet fy Miverob. Realne sidlo maju, aj verejne dostupne aj so zamestnancami z masa a kosti osobne som si tam vyzdvihoval nove parapety ked som zateploval. Aj okna mam od nich ale viac SS ak by ta zaujimali este.Odpoveď na príspevok od ilcisak:
Mne nedavno instalovali okno INCON. Boli najdrahs… @ilcisak Asi je chybou sa riadiť domienkami. Silno pochybujem, že dané okno vo výrobe a dodávke by nesplňovalo udávané parametre. Ale chyba možno nastala v správnom projektovaní sklenenej výplne, jej dimenzie vzhľadom na potreby, čo vsak není chybou výrobcu.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@petersd net okna ag okna qprofil demter su vsetk… @sousedekovci89 Predpokladám, že oni ako fy sú není výrobca, ale fungujú ako B2B predajca, čo je však v dnešnej dobe docela rozšírený druh podnikania. Nepíšeš o spokojnosti, ale ani nespokojnosti. Môžeš SS?