Odpoveď na príspevok od panak:
Zabudol som spomenut ze tym ze som nesiel do tych… @panak Ahoj panak, nevies prosim ci je mozne mat obycajne Somfy WT motory ovladane dialkovym bez ich riesenia? ..nasiel som riesenie od Legand, ale tam dialkove nemaju, len na stenu. DakujemOdpoveď na príspevok od staniolxxx:
@panak Ahoj panak, nevies prosim ci je mozne mat … @staniolxxx dá sa to ale kto by to robil. Stále hľadať ovládanie keď existuje mobil ktorý má človek v podstate vždy po ruke :D.Odpoveď na príspevok od staniolxxx:
@panak Ahoj panak, nevies prosim ci je mozne mat … @staniolxxx Ja som šiel do riešenia so Shelly. Na stene klasické jednoduché tlačítka, pohony základné od Somfy. Pod tlačítka som schoval Shelly 2PM moduly a už tak fungujem takmer trištvrte roka.. Postupne som začal pridávať ďalšie využitie pre Shelly takže sa mi počet aplikácií rozširuje. So shelly ovládam 18 pohonov žalúzií.Odpoveď na príspevok od kajo873:
@staniolxxx Ja som šiel do riešenia so Shelly. Na… @kajo873 jj super, len ja mam natahane 3 zilove kable, cize ja na obycajne vypinace mozem zabudnut a tym padom aj na shelly pod nimi. Cize asi mi ostava len zobrat IO motory a preplatit to. Ovladace som nasiel aj alternativne za 27e cca, cize tam sa da malo usetrit.