Odpoveď na príspevok od ralf364:
Môžem sa len pre zaujímavosť opýtať, načo je vám … @ralf364 Východ na terasu sme chceli a som zvyknutá mať presvetlenú spálňu.Odpoveď na príspevok od monulik007:
Ahojte, idem si po radu. V spálni budeme mať vých… @monulik007 za mna velke. Otazka... neda sa dat rohove??Odpoveď na príspevok od monulik007:
@ralf364 Východ na terasu sme chceli a som zvyknu… @monulik007 za mna napríklad akékoľvek dvere v spálni do vonka sú zlý pocit. Aj teraz v lete, keď vetrame v noci, tak si neviem predstaviť, že vetram dverami v spálni. A ok, niekto napíše, že tými dverami nevetra, lebo má klímu a rekup. a pod. Tak si aj tak neviem predstaviť, že ráno vstanem a neumyta, strapatá vyjdem na terasu a čo tam? 😅 Ale asi mám len málo fantázie. A je mi jasné, že som nevyriešila tvoju otázku. Ale tak možno na zamyslenie. A k veci, pohladovo by som dala aj to druhé okno po zem a pocitovo by som tam žiadne po zem nedávala.Odpoveď na príspevok od akvi:
@monulik007 za mna napríklad akékoľvek dvere v sp… @akvi vidis toto ma doteraz ani nenapadlo, ale clovece mas ty pravdu. este keby mame spalnu na poschodi a ze terasa na poschodi tak okej, no predsa len nevies ci sa ti nejaky podnapity spoluobcan nebude snazit dostat domov alebo sa len jednoducho pomyli 😅Odpoveď na príspevok od monulik007:
Ahojte, idem si po radu. V spálni budeme mať vých… @monulik007 za mna.. bud zvacsit ten vychod na terasu, alebo urobit to okno rohove.. my tak mame v spalni a sme spokojni. Lebo ta kombinacia francuzske okna a vedla na stene male okno vyzera podla mojho nazoru divne a aj z vonka bude dom vyzerat nekonzistentne. .. takto vyzera nase spalnove (su to uz starsie foto, lepsie v albumoch teraz nemam)... zvnutra https://www.modrastrecha.sk/blog/kreo... zvonka https://www.modrastrecha.sk/blog/kreo...Odpoveď na príspevok od monulik007:
Ahojte, idem si po radu. V spálni budeme mať vých… @monulik007 využívaš spálňu i na denné aktivity?, lebo pre mňa tam nemusí byť žiadne okno, vetrať ide cez chodbu z inej miestnosti , na terasu najlepšie s kuchyne kde urobím kávu a vypijem vonku ked sa vôbec dá, v týchto tropických dňoch je tam horúco i zo severnej strany, obliecť pre pobyt vonku ide ale schladiť ťažšie, napr vodou ako zo sprchyOdpoveď na príspevok od lenkito10:
@akvi co co tam? No pockas kym ti manzel donesie … @lenkito10 no tak po takomto niečom som ja nikdy ani netúžila 😂 A teda načo iné je ešte dobré mať dvere zo spálne na terasu? Lebo fakt vidím len nevýhody. Ešte mi napadá, že ak nie sú deti, ani žiadny sused v dohľade, tak ok, viem si predstaviť, že sa tam ráno nahá natiahnem, prípadne skočím do bazéna...v dakom seriáli som to tak videla 😅🙈Odpoveď na príspevok od monulik007:
Ahojte, idem si po radu. V spálni budeme mať vých… @monulik007 tak citam ze vsetci od okna v spalni odhovaraju. Predpokladam ze budu exterietove zaluzie. My mame v kazdej izbe dvere, jedine v spalni este pevne okno po zem. Lebo sa nam to tak paci. Rada sa pozriem na dom zvonku a som spokojna. A nechodim cez tie dvere zo spalne vonku. Ani ich nerada otvaram lebo pod zaluziami su pavuky. Dcerka ked ma u seba kamosky tak oni chodia cez izbu hore dole. A ano priplatili sme si za vizualnu stranku domu. Od zaciatku sme vedeli ze nebudeme chodit vonku po zobudeni. Takze za mna zvol take okno aby ladilo s dalsimi aspon na tej fasadeOdpoveď na príspevok od jurplan:
mne akosi vadi ze je to okno tak blizko pri dvera… @jurplan troška posunuté len sa mi to nepodarilo presne zakresliť :)Odpoveď na príspevok od lenkito10:
@akvi co co tam? No pockas kym ti manzel donesie … @lenkito10 tie vstavené skrine so zrkadlami si netreba všímať také tam nebude , to som tam len zatial dala, aby som vedela kde chcem mať skrine a postel.