Okná s mriežkou nakombinované

Dobrý deň, Prosím o radu, ak mate niekto na dome biele okna s mriezkou, ako to mate nakombinovane? Na kazdom okne rovnaka mriezka (okno rozdelene na rovnaky pocet obdlznikov) alebo ako to mate vy? Rozmyslam aj nad kombinaciou, ze na niektorych oknach by bolo okno predelene mriezkou iba v hornej casti. Prosim, inspirujte ma🙈🙏 Prikladam fotky pre predstavu, ako to myslim( rozne typy mriezky v jednej miestnosti)
Odpovedať
Máme s rovnakou mriežkou. A na férovku Ti poviem, že mi tie mriežky vadia. Strašne rušivo pôsobia keď sú na oknách žalúzie. My sme takto dom už kúpili, sami od seba by sme mriežky určite nedali žiadne.
Odpovedať
Okná so škaredou mriežkou medzi sklami skončili svoju éru hitu pred dvanástimi rokmi, okná s vonkajšou mriežkou som naposledy montoval pred desiatimi rokmi ale tam sa to hodilo, bol to malý dedinský domček... Vieš si predstaviť, že to budeš mať aj o tridsať rokov? Ak áno tak som nič nenapísal a zhurta do toho ... :-D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od toky1:

Máme s rovnakou mriežkou. A na férovku Ti poviem,…
@toky1 vdaka, zaluzie mat nebudeme, tienenie riesime zavesami, mate na kazdom okne rovnaku mriezku? :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dodok:

Okná so škaredou mriežkou medzi sklami skončili s…
@dodok zdravim, ano, viem si to predstavit, cely dom aj vnutri budeme mat do tohto stylu ladeny paci sa mi to uz 10 rokov, myslim, ze sa to tak lahko nezmeni🙈😁 mne sa zase nepacia ziadne moderne terajsie domy, okna, antracit je pre mna absolutne neprijatelny, mozno som staromodna, ale posobi to na mna velmi utulne :) viete mi poradit aj s otazkou ci teda rovnaka mriezka na vsetky okna alebo sa to moze lisit a nevadi to ?
Odpovedať
@michlikovaelen tie mriežky máme na dvoch oknách. Na tom kuchyni a v jedálni na francúzskom okne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch

Odpoveď na príspevok od toky1:

@michlikovaelen tie mriežky máme na dvoch oknách.…
@toky1 kde ste si prosím davali robiť okná s mriežkami..ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od livialiff:

@toky1 kde ste si prosím davali robiť okná s mrie…
@livialiff Kúpili sme dom už s tými oknami. Netuším kde ich pôvodní majitelia kúpili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?