Odpoveď na príspevok od lucan21:
Vedeli by ste poradit nejaku lacnejsie plastove o… @lucan21 Bazoš napríklad?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@lucan21 Bazoš napríklad? @frantisekca potrebujem to na mieru kedze otvaranie dveri do vnutra, tiez zamknut to, takze bazos tazko.Odpoveď na príspevok od lucan21:
Vedeli by ste poradit nejaku lacnejsie plastove o… @lucan21 napr. Dvere z Obi https://www.obi.sk/vedlajsie-vchodove... Okna tiez z Obi : https://www.obi.sk/plastove-okna/tera... Alebo okna a dvere z tejto stranky: https://www.skladove-okna.sk/sklopne-...Odpoveď na príspevok od lucan21:
@frantisekca potrebujem to na mieru kedze otvaran… @lucan21 dvere sa väčšinou otvárajú dovnútra, takže to netreba nejaké špeciálne. Ak je rozmer bežný, tak netreba nič na mieru.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@lucan21 dvere sa väčšinou otvárajú dovnútra, tak… @marsdm akurat dvere potrebujem zamknut z vonkajsej strany. A to uz ked niekto predava terasove dvere tak ich nezamka z vonku, ale z vnutra.Odpoveď na príspevok od lucan21:
@marsdm akurat dvere potrebujem zamknut z vonkajs… @lucan21 ale predávajú bežne aj klasické dvere. My sme tak kupovali. Mali sme vybratých viacero (zrušené prevádzky, rekonštrukcie atď) ale brali sme nakoniec pomaly najlacnejšie vo farbe akú sme potrebovali.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@lucan21 ale predávajú bežne aj klasické dvere. M… @marsdm vami navrhovanu variantu som uz davno preluskal, z toho som usudil ze mnou pozadovane okna a dvere tazko najdem na bazosi. Kedze dvere a okna musia splnat tiez nejake parametre, v prvom rade rozmer a potom farba, dalej smer otvarania a vobec otvaranie. Takze aj pri takych oknach ktore maju byt len na nejaku hospodarsku budovu si nedam len co najdem, hlavne ze lacno.Odpoveď na príspevok od lucan21:
@marsdm vami navrhovanu variantu som uz davno pre… @lucan21 treba pohladat vyrobcov co robia z lacnejsich profilov ak ti nevyhovuje ponuka hobbymarketov. Ale pri dverach pocitaj ze pod 500 eur sa asi nedostanes za zakladne hole biele dvere ak ti hobbymarkety a ich ponuka nevyhovuje.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@lucan21 treba pohladat vyrobcov co robia z lacne… @sousedekovci89 v markete by som nasiel mozno nejake okna, ale dvere to teda nie.Odpoveď na príspevok od lucan21:
@sousedekovci89 v markete by som nasiel mozno nej… @lucan21 problem je v rozmere alebo v com?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@lucan21 problem je v rozmere alebo v com? @sousedekovci89 hlavne rozmer a tiez presklenie po celej ploche. A dalsie maju byt vacsie aj s oknom.Odpoveď na príspevok od lucan21:
@sousedekovci89 hlavne rozmer a tiez presklenie p… @lucan21 mudia byt presklene ked je to hospodarska cast?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@lucan21 mudia byt presklene ked je to hospodarsk… @sousedekovci89 chcem tomu dat moderny vzhladOdpoveď na príspevok od lucan21:
@sousedekovci89 chcem tomu dat moderny vzhlad @lucan21 nie nadarmo sa hovori, vzhlad nieco stoji 😃Odpoveď na príspevok od lucan21:
Nemate niekto kontakt na okna od poliakov? Nemam … @lucan21 my sme mali maximálny rozmer 3x2,6m takže do toho sme sa museli zmestiť a tam teda bolo plno ponúk no. Chceli sme niečo ako výklad, čiže veľké okno a k tomu dvere a také tam tiež boli. Ale chápem že nie vždy je akurát v ponuke to čo treba. My sme si dali vyrobiť jedno fixné okno na mieru a stačilo nám dvojsklo s "horším" rámom a bolo to celkom za normálnu cenu (cca 390€ 2x1,8m tuším). Dvere ale kvôli kovaniu a iným veciam boli už drahšie, takže to sme kúpili inde. Nám to neponáhľalo, takže to sme sledovali možno aj rok priebežne.Odpoveď na príspevok od lucan21:
Nemate niekto kontakt na okna od poliakov? Nemam … @lucan21 pozerám aj cenu za tie dvere čo nám robili ponuku a 700€ celopresklenné antracit/biela 1x2,1m dvojsklo. Takže to sme inak riešili.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@lucan21 pozerám aj cenu za tie dvere čo nám robi… @marsdm A ako ste to vlastne vyriešili, by ma zaujímalo?Odpoveď na príspevok od wewio:
@marsdm A ako ste to vlastne vyriešili, by ma zau… @wewio tie dvere? To cez inzerát. Vtedy bolo dosť toho lebo za rušili asi nejaké prevádzku, rekonštrukcie a boli tam aj nepoužité dvere buď od výrobcov čo bolo zle zamerané alebo zmena počas stavby. Takže bolo jedno okno a samostatne dvere, kde sme už prispôsobili otvor priamo na ich veľkosť.