Odtieň Mahagon alebo Sapeli

Dobrý deň, Vyberáme okna na novstavbu ku našej škrdile- terran Antická červená. Poraďte. Rada by som videla fotku, ak má niekto mahagonovych okien poprípade odtien sapeli uz na dome. Akú fasádu ste ku oknám ladili? Samozrejme u predajcu okien sme boli už aj so škridlou a akosi sa nám ten mahagón zapacil, ale odstupom času som si nie moc istá ci to nebude priveľmi červené. Foto naša škridla.Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne by som volil farbu Siena noce alebo siena rosso Mahagón je veľmi Cerveny , v dnešnej dobe sa uz velmi nepoužíva . My mame v ponuke cca 50 odtieňov dekorov Pošlem vám fotky ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekhavetta:

Ja osobne by som volil farbu Siena noce alebo si…
@frantisekhavetta pošlite budem veľmi rada. Podľa fotiek ma tiež oslovil odtien Eiche dunkel alebo Eiche rustikal.. ale sú to len fotky, neviem či mate niečo podobne v ponuke a ako to vyzerá naživo. Vďaka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od didinka32:

Dobrý deň, Vyberáme okna na novstavbu ku našej š…
@didinka32 Máme tieto isté škridle a okná sme dali zlatý dub. Fotky nájdeš vo fotoalbume alebo v niektorých príspevkoch.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od didinka32:

@frantisekhavetta pošlite budem veľmi rada. Podľa…
@didinka32
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekhavetta:

@didinka32
@frantisekhavetta Ďakujem vám veľmi pekne. Náhodou ten dotien sapeli tam nemáte? Bola by som ste naň zvedavá. 😉 Ďakujem a pekný deň.
Odpovedať
Uložím tu aj so vzorkvnikom ak by niekto v budúcnosti hľadal. Siena noce bola ozaj skvelá voľba. Ale nakoniec sme sa rozhodli pre MACORE. páčil sa nám vzoraj vizual ako drevo, aj to ze je to jemne svetlejšie ako siena noce k tej svetlej farbe na škridle.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?