Nesprávna montáž vchodových dverí

Ahojte. Toto osadenie vchodových dverí asi nebude v poriadku že? Nehovoriac o tom že sú príliš vysoko..
Odpovedať
Profilova fotka
🤣 určite to nie je ok. vysoko? aj ked prídu vrstvy podlahy? inak sa mi zdá, že sú ešte aj nakrivo, nie vo vodováhe. Ale to môže klamať okolie
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lula19:

Ahojte. Toto osadenie vchodových dverí asi nebude…
@lula19 jestli jsou vysoko nebo ne zalezi na podlaze... co na to TDI? Za me zle. Mel tam byt purenit. Bych se zeptal jak to maj v planu udelat aby se prah neprohnul pri kazdem kroku, bez tepelneho mostu a spravnem provedeni hydroizolace...
Odpovedať
Sú vyššie o 2.5cm oproti budúcej podlahe. Ale hlavný problém je že tam nie je podkladovy profil. Pritom v objednávke je napísané ze je súčasťou dodávky. Manžel skoro dostal infarkt ked to videl 😅 Tak som zvedavá či to prídu spraviť znova a poriadne
Odpovedať

Sú vyššie o 2.5cm oproti budúcej podlahe. Ale hla…
@lula19 1. Čaká ťa ešte poter. 2. Volá sa to podliatie betónom 3. Tí dvaja hore nemajú o tom ani páru....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@lula19 1. Čaká ťa ešte poter. 2. Volá sa to pod…
@megdesign a jak to teplotne zaizolujes? Navic kvuli tomu resit expanzni zalivku atd neni to trochu zbytecne v dobe purenitu?
Odpovedať
Profilova fotka

@lula19 1. Čaká ťa ešte poter. 2. Volá sa to pod…
@megdesign podliať betónom? Ako to zaizolujeś aby ti to nepremrzalo. Nakresli nám prosím ten detail, fakt by ma tvoje riešenie zaujímalo
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od curuj:

@megdesign podliať betónom? Ako to zaizolujeś aby…
@curuj nakresli si sám. Volá sa to sokel.
Odpovedať

@curuj nakresli si sám. Volá sa to sokel.
@megdesign sokl znam ale vetsinou se izoluje xps a ten neni uplne pochozi... vase reseni je vhodne do rekonstrukci ale v dnesni dobe do noveho baraku?
Odpovedať

@lula19 Podkladový profil tam je, teda tá plastová lišta. Otázne je, ako ste mali dohodnutú objednávku, či to bolo zamerané a bol v objednávke aj napríklad ten Purenit. Podľa mňa bol nepripravený stavebný otvor, tak to osadili takým spôsobom. Zlý však není a je na vás ako to ďalej vyriešite.
Odpovedať
Nemontuju sa dvere až vtedy, keď je podlaha hotovo? 🤔 Mne menili dvere a povedali, že základom je rovný a pevný podklad, aj kvõli hmotnosti dverí, podkladovy profil mám...
Odpovedať
Profilova fotka
A to nikto nebol doma, ked osadzali tie dvere? By som ich nepustil prec, keby odviedli takuto robotu, nech to pekne spravia priadne.
Odpovedať

@lula19 podkladový profil je to čo tam je pod tou striebornou lištou. Chýba tam rozširovací profil z plastu alebo purenit. Keby to bolo v objednávke, tak by ste si to všimli, lebo keď sa to zráta pod dvere a pod portál, tak to spraví peknú sumu navyše.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od rudy1973:

Nemontuju sa dvere až vtedy, keď je podlaha hotov…
@rudy1973 pri novostavbe nie..
Odpovedať
Mne chcel okenár tiež takto namontovať vstupné aj balkónové dvere. Vraj to tak robí vždy. Ešte sa ma pýtal predtým, či mám nejaké tehly na podloženie. Povedal som mu, že tak to nechcem, že tam chcem purenit. Keď som si ho zohnal a doniesol, tak vraví, že to som mohol povedať skôr, urobili by mi ho vo výrobe okien presne na ten profil, ale že to považoval za drahé a zbytočné, tak mi také ani neponúkal.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ralf364:

Mne chcel okenár tiež takto namontovať vstupné aj…
@ralf364 "to považoval za drahé a zbytočné"....no tých á 60 EUR naviac v cene vchodových dverí by bola skutočne likvidačná suma🤭
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ralf364:

Mne chcel okenár tiež takto namontovať vstupné aj…
@ralf364 Tak to je asi prvý prípad, o ktorom počujem, že niekto zákazníkovi neponúkol niečo, na čom by mohol zarobiť 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od matusko48:

@ralf364 Tak to je asi prvý prípad, o ktorom poču…
@matusko48 no mam stejnou zkusenost o purenit do balkonovek jsem si musel rict a to same instalaci na pasky... proste to do nabidek neposilaj protoze by vypadali draze proti ostatnim...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?