Odpoveď na príspevok od frantisekhavetta:
Dobrý deň Treba my napísať vašu požiadavku do ma… @frantisekhavetta Treba "MY" napísať. Pán podnikateľ, že sa nehanbíte.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@frantisekhavetta Treba "MY" napísať. Pán podnika… @chinatech a Vám je veľké V... Ale Zlaté Moravce, takže chápeme...Odpoveď na príspevok od frantisekhavetta:
Dobrý deň Treba my napísať vašu požiadavku do ma… @frantisekhavetta Dobrý deň. Svoje požiadavky, predstavu, rozmery som tu uviedol. Potrebujeme (ideálne) výplň do otvoru 5000x550 mm, poprípade alternatíva v rozmere 3800 až 5000 x 550 mm, bez toho, aby to bolo delené na časti.Odpoveď na príspevok od chinatech:
@frantisekhavetta Treba "MY" napísať. Pán podnika… @chinatech Milí gramatickí strážcovia, ďakujem vám za vašu bdelosť a za to, že ste si všimli moje nočné prešľapy v slove 'my' a 'vám'. Je pravda, že aj v tme neskorých hodín by mala gramatika svietiť ako maják pravopisu. Vaša pozornosť k detailom je obdivuhodná a jasne ukazuje, že naše slovenské slová majú svojich hrdých ochrancov, nech je hodina akákoľvek. Mojím hlavným cieľom bolo prispieť k diskusii a pomôcť, nehrať sa tu na Štúra, ale ako hovorí staré príslovie: 'Aj cez tmu gramatiky nájde sa cesta ku komunikácii.' Dúfam, že moja malá nočná chyba vás aspoň trochu pobavila a rozpútala diskusiu. Charakter sa ukázal , uražky a nekonštruktývne riešenia , len hejty Môžeme sa vrátiť k podstate témy pokial Vás môžem poprosiť ďakujem Havetta Teším sa na ďalšiu plodnú diskusiu bez gramatických prekážok !Odpoveď na príspevok od megdesign:
@chinatech a Vám je veľké V... Ale Zlaté Moravce,… @megdesign Milí gramatickí strážcovia, ďakujem vám za vašu bdelosť a za to, že ste si všimli moje nočné prešľapy v slove 'my' a 'vám'. Je pravda, že aj v tme neskorých hodín by mala gramatika svietiť ako maják pravopisu. Vaša pozornosť k detailom je obdivuhodná a jasne ukazuje, že naše slovenské slová majú svojich hrdých ochrancov, nech je hodina akákoľvek. Mojím hlavným cieľom bolo prispieť k diskusii a pomôcť, nehrať sa tu na Štúra, ale ako hovorí staré príslovie: 'Aj cez tmu gramatiky nájde sa cesta ku komunikácii.' Dúfam, že moja malá nočná chyba vás aspoň trochu pobavila a rozpútala diskusiu. Charakter sa ukázal , uražky a nekonštruktývne riešenia , len hejty Môžeme sa vrátiť k podstate témy pokial Vás môžem poprosiť ďakujem Havetta Teším sa na ďalšiu plodnú diskusiu bez gramatických prekážok !Odpoveď na príspevok od mgx:
@frantisekca mna by skor zaujimalo, co za strieln… @mgx Reálne presklenie bude stále +/-550mm, lebo otvor môžem prispôsobiť. Aj keby bol 500mm neva. Je to fix, ako píšem, asi by som mal aj spôsob, ako osadiť samostatné izolačné 3 sklo (osadenie do Purenitu a expanzná páska, tak, aby bol dilatačný rámik schovaný a zároveň zachovaná možnosť dilatácie). Je to do kuchyne, medzi pracovnú dosku a vrchné skrinky. Ak nebude iná možnosť, bude to delené na polovicu.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Ahojte. Potrebovali by sme okno, fixné, ale vedel… @frantisekca Dobrý deň Dá sa to vyrobiť Zloženie skla : 10 -16 - 8 -16 - 10 Samovana hrany samozrejmosť . Doporučujeme ale kaliť Je tam riziko termálneho šoku sklaOdpoveď na príspevok od frantisekhavetta:
@frantisekca Dobrý deň Dá sa to vyrobiť Zložen… @frantisekhavetta Ďakujem. Až to bude aktuálne, tak sa ozvem.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@raphael42 Áno, niečo na takýto spôsob. https:/… @frantisekca ja som myslel nad hornými skrinkami, ale aj toto vyzerá dobre. Držím palce, nech sa Vám to podarí.