Odpoveď na príspevok od lzdeno:
Ahojte.Skusal si niekto doma urobiť pánty na mimo… @lzdeno V byvalej praci som s tym trosku experimentoval. Co ta zaujima?Odpoveď na príspevok od peter_durfina:
@lzdeno V byvalej praci som s tym trosku experim… @peter_durfina potrebujem aby sa mi zdvyhala brána o cca 5cm.pozemok ide do kopca.nasiel som dáke pánty od kovopolotovary.len tie sa montujú na bok stĺpika.potrebujem ako je brána s nutra.Odpoveď na príspevok od lzdeno:
@peter_durfina potrebujem aby sa mi zdvyhala brán… @lzdeno pridal som fotku.na pravej strane ako sú tie dve šípky tam by som chcel dať tie pánty.Odpoveď na príspevok od peter_durfina:
@lzdeno Dalo by sa to aj pouzitim obycajnych pa… @peter_durfina ja som rozmýšľal nad gulovimi pantami.posielam foto.dat ich mimo osi a na spodný privarit cca 10cm pasovinuOdpoveď na príspevok od lzdeno:
@peter_durfina ja som rozmýšľal nad gulovimi pant… @lzdeno Daj rozmery brany. Celkova vyska, vzdialenost medzi pantami, dlzka kridla. Ak stihnem tak sa ti na to pozriem a preratam ti kolko a ako by si ich mal odsadit.Odpoveď na príspevok od lzdeno:
@peter_durfina ja som rozmýšľal nad gulovimi pant… @lzdeno Gulovy cap nie je zla vec, ale osobne by som ho na branu nedaval. Nevidim v nom ziadnu vyhodu oproti pantu co som ti poslal v linku, akurat len komplikacie s uchytenim a celkovou zivotnostou. P.S. na pasovinu radsej zabudni. Radsej profil, alebo este lepsie nieco co ti to aj zavetri voci kridlu, aby sa ti to po otvoreniach a zatvoreniach cele nedokrutilo.Odpoveď na príspevok od peter_durfina:
@lzdeno Gulovy cap nie je zla vec, ale osobne by… @peter_durfina zajtra sa ústavim na stavbe a odmeram.toto som našiel originál.Odpoveď na príspevok od lzdeno:
Ahojte.Skusal si niekto doma urobiť pánty na mimo… @lzdeno ahoj nepotrebujes ziadne mimoosove panty postaci zavitova tyc a zvaracka😀