Máte skúsenosti s vchodovými dverami z Merkury marketu?

Profilova fotka
Nevybledne farba po čase alebo niečo take?
Odpovedať
Pri umývaní dverí nesmiete moc tlačiť lebo tú farbu zmyjete.Nízka cena väčšinou zodpovedá aj nízkej kvalite.
Odpovedať
myslim ze si mozes rovno dat len zaves... nekupila by som ich odtial
Odpovedať
z merkury nie je nič dobré azda len doska na wc
Odpovedať
Profilova fotka
Netvrdil by som ze z merkury nie je nic dobre. Cize ak v merkury kupim nieco znacky denbraven tak v baumaxe je denbraven lepis? Cize ceresit henkel v merkury je nieco ine ako ceresit henkel inde ;-) su tam takisto znackove veci ako kde kolvek inde. Teraz prisla este moda ze si stavebniny balia produkty do vlastnych sackov a pritom predavaju jedno a to iste ako inde. Aaale vchodove dvere su najpodstatnejsia vec na novom dome. ;-)
Odpovedať
mercury je "ludovy" obchod z Polska, tomu odpoveda aj kvalita a cena,a najhorsie je ze este aj odrbavaju, ja som bol v Mercury v Nowom Targu, Presove a B.Bystrici, ceny za rovnaky vyrobok boli vsade ine, najlacnejsie v Polsku, potom Presov a najhorsie v BB.Este aj ked to prepocitas najhorsim kurzom a zaplatis si vlastnu dopravu, aj tak zarobis. No dvere by som tam fakt nekupil.
Odpovedať
V Sobranciach na ul.1.mája jedne takéto dvere sú a po umyti sa urobili fľaky.Majiteľ chcel,aby som mu ich prelakoval.Stálo by ho to toľko,čo nové dvere
Odpovedať
no z Merkury nič ani omylom!!! To čo píše Mio23 je síce pravda, ale oproti bežným obchodom sú dokonca drahší napr. Denbraven. To čo majú lacné stojí za veľkú borovú. Nič neušetríš, prerobíš, lebo ti vydrží na chvíľu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
My mame vchodove dvere z MM uz siedmy rok, stale su rovnako krasne, lenze my ich mame na byte, nemuseli odolavat zlym poveternostnym podmienkam ;-) byt mame poisteny, vela cennosti doma nemame, takze nepotrebovali sme nejake super duper bezpecnostne dvere.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?