Máte skúsenosť s vchodovými dverami od Securitydoor?

Ahojte mate niekto skusenost s touto znackou. Videla som ich dvere v tescu na chodbe vystavene a momontalne maju dobre ceny. Ci viete o nejakych vchodovych do 500eur aj s montazov a vseykym?
Odpovedať
cena do 500 na komplet tak to moc bezpecnostne dvere nebudu. ak chcete ozaj bezpecnostne, tak jedine adlo alebo sherlock.
Odpovedať
Profilova fotka
Presne tak, Pozri si stranku sherlock, maju tam aj videa ako bezpecnostne su cinske "bezpecnostne" dvere . Ta cena a vyzor spominanej znacky sa im velmi napadne podobaju :(
Odpovedať
Profilova fotka
teraz maju v Scherlocku vianočnú zľavu až do 300 eur http://www.sherlock.sk/novinky/143-be...
Odpovedať
Profilova fotka
Pozeral som ich stranku a nic moc. Urcite by som to nekupoval. Uz len ich webstranka ukazuje, ze to nebude nic moc. Uz ma zaraza fakt, ze pri stupni horlavosti je napisane stredne horlave - pri bezpecnostnych dverach nepripustne. Udaj o tom, ze je k nim 14 klucov svedci o tom, ze sa na nich nebude dat vymenit zamok za klasicku vlozku. Na stranke v menu certifikacia maju napisane, ze certifikovane ligno testing, ale uz chyba priloha certifikatu. To ze maju certifikat si tam moze kazdy napisat. Ak nie je uvedena pri dverach bezpecnostna trieda (1,2,3,4) nejedna sa o certifikovane bezpecnostne dvere ale len o vchodove dvere bez certifikatu o bezpecnosti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?