Máte okno 150×150 celé alebo predelené?

Mate niekto okno s týmto rozmerom ?? Celé alebo predelené? Nevieme sa rozhodnuť čo by bolo lepšie . Ďakujem
Odpovedať
My budeme mat 195x175 a 250x225 obidva fix 😊
Odpovedať
@katiky00 mam a uz by som dal vacsie 180x150.
Odpovedať
Mali sme mat jednokridlove, antracit. S 10 firiem bud napisali ze nevyrobia, alebo v inej farbe, alebo vyrobia ak velmi chceme ale neodporucaju, a nedaju teda nan zaruku.. Treba si rozmysliet aj to, ze pri otvoreni dokoran bude zaberat velky priestor.
Odpovedať
@katiky00 mám 155x150 predelen- štuplové
Odpovedať
U našich je 150x150, jedno krídlo, palisander zvonku. Oknoplast z PP. Dvojsklo. Na väčšie by už nedali záruku. Ale je to 15 rokov nazad...
Odpovedať
@katiky00 zdravým my máme 180x150 predelene a aj vo vašom prípade by som ho predelil
Odpovedať
Ďakujem Vàm kràsne
Odpovedať
@katiky00 Ak to má byť trojsklo, tak šírka 150 je veľa - je to obrovská váha na okenný pánt. Lepšie je rozdeliť ho a mať dvojkrídlové so štulpom.
Odpovedať
@katiky00 Rozmylal som o predeleni ale nakoniec som dal 140x140 Slovaktual.
Odpovedať
@peknymino Aby si sem o pol roka nepísal, že máš krivé okno ... 🤔 🤔 🤔
Odpovedať
@chrobak7 Po roku ešte nestihlo.
Odpovedať
@katiky00 Máme 2 okná 150 x 150 a obe predelené
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kamajabo mohla bz som vas poprosit fotku ako to vyzera? dakujem pekne
Odpovedať
mala som v byte 150x150, v celku. bol to hranicny rozmer ktory chceli vyrobit bez predelu. bolo to ale dvojsklo.
Odpovedať
Profilova fotka
Veľa firiem s tým má momentálne problém ani sa nečudujem, keď by šlo o trojsklo, čo myslím, že v dnešnej dobe už každý dáva. Takže jednoznačne radšej predel.
Odpovedať
tiez budem mat 150x150 okna v izbach. Delili by ste 50:50 alebo inac. ja som zatial za 33:67, tak to je aj v projekte a aj mi to dava zmysel, ked to mensie otvorim na vetranie tak nebude velmi zasahovat do priestoru. Len niektori okenari tvrdia ze to bude zle vyzerat ze by dali 50:50.
Odpovedať
Mam tiez take okno je za kuch. Drezom ale dal som ho fix. V dome su fix spolu 3 okna. Osobne urcite predelit ak chcete aby sa otvaralo.
Odpovedať
Ja mám celydom okna 150x150.Určite predelit!Mam 3sklo a sú strasne tažke!Dá sa,ale výrobca tiež nedoporučoval!
Odpovedať
Profilova fotka
Toto iste som riešil a ja presne taký istý rozmer. Nakoniec som dal predelene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?