roxy, my ich mame z KA international... tak skus ich stranku...cez vyhladavac, lebo, ak ti ju tu napisem, aj tak mi ju admini zmazu...sidlia najblizsie vo viedni, mame s nimi dobre skusenosti...odporucam...
filipa: prave riesim rolety v nasom novom byvani, velmi sa mi pacia rimske rolety...len mam niekolko technickych nejasnosti... nezasahuje roleta prilis do priestoru okna, ktore sa potom neda otvorit iba vyklopit?? myslim tym ked je celkom zrolovana hore.... a ak mam okno otvaracie vprostriedku, tak je praktickejsie aj roletu v okne rozdelit na dva kusy? viac sa mi totiz paci ak je cez cele okno v jednom kuse... mas ich priesvitne alebo take ktore neprepustaju prilis svetlo?? Mam obavy aby som z domu nevytvorila prilis tmavy tunel.. :-))
Dakujem
zadaj si k-system a tam sa ti zobrazi ich stranka su tam aj tie rolety aj tie moje roletozaluzie na ktore som sa tu pytala ci niekto nema s nimi nejake skusenosti
Ak vám môžem poradiť, tak skúste firmu www.simdekor.sk . Tiež som chcela rímsku roletku a prešla som veľa stranok. Oni nepredávajú tieto roletky, ale prevažne garníže a úžasné záclony. Poradili mi kde si ich tovar mám zákúpiť respektíve kde mi poradia aj s týmito roletami. Keď som navštívila ich partnerskú predajňu tak mi padla sánka (vo Zvolene). Ukázali mi všetky možné i nemožné variácie dekorácii okien a ja som úplne zabudla na rímske rolety. Simdekor nieje priami predaj, ale poradili mi a nebanujem. Prvé keď k nám príde návšteva ju upútajú naše záclony. Skús túto firmu, možno ti budú vedieť poradiť.