Izolacia podmurovky

Dobry den. Chcel by som sa opytat, ake riesenie by bolo podla fora najlepsie, aby nevznikali tepelne mosty a nebol problem s vlhkostou. Pri zamerani a osadzovani balkovovych sklopno-posuvnych sa urobili chyby(fuserina). Kratsi rozmer o na vysku o 3cm, dvere stoja na plastovej liste, bez pouzitia pasky. Primurovka mala byt skryta v poteri. Medzi skarami v murive prechadza vzduch pri vetre. Medzi plastovou listou a primurovkou je iba pur pena symbolicky. Chcem to zakryt soklovou listou zvnutra. Zvonku je nacapeny styrodu 12cm. Ako zvnutra a zvonka doizolovat? Zalepit zvnutra este tvarnice a PUR pena alebo len pena, hlinikova paska a prilepit listu? A z vonku odrezat trochu zo sokla a dorobit hydro pasku smerom narol od konca profilu a na to styrodurt? Alebo to nechat tak a urobit iba planovanu dilataciu? Z vonku bude este terasa s polystyrenom v podlahe. Nebude vsak vykurovana. Dakujem za vsetky rady
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od morao:

Dobry den. Chcel by som sa opytat, ake riesenie b…
@morao bistu a to si na tu podmurovku zbieral odrezky okolo domu? Tak ti poviem, keby to bolo moje okno tak ho vyberiem, nalepim pasky a osadim do spravnej vysky... Nezmieril by som sa s takym schodom...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od morao:

Dobry den. Chcel by som sa opytat, ake riesenie b…
@morao Bohužiaľ tu niet pomoci, tu bude tepelný most vždy . Nehovoriac o hydroizolácii . Treba zavolať do firmy ktorá osadzala okna. Nech sa k tomu vyjadria , keď navrhli takýto fantasticky detail .
Odpovedať
Pozdravujem oboch. Vyburanie nepripada do uvahy, nakolko su uz dokoncene omietky a priprava na vonkajsie zaluzie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?