Odpoveď na príspevok od jozefsv:
Hst vetraju vsetky automaticky 😀 ide o najslabsi … @jozefsv ahoj, prosim ta vedel by si mi poradiť ako to eliminovať? mám HST portal a sa mi zdá, ze cez tu strbinu kde je fix okno a posuvne sa zasuva, tak tade ide dnu chladny vzduch z vonka. Ked tam dam sviecku, tak sa tvari ze tam nie je prievan, ale citim stade chlad. Okno sa mi zda byť osadene dobre, na purenit. DikOdpoveď na príspevok od mikeloto:
@jozefsv ahoj, prosim ta vedel by si mi poradiť… @mikeloto Zdravim, mame to iste, uz som to prestal riesit. HST neviete nastavit ,de skor o konstrukcnu vlastnost(ak je teda osadeny spravne).Mozno nejaka znacka/ model ma to vyriesene lepsie, ina horsie. U nas sa jedna o profil heroal myslim od Slovaktual.Ak vonku fuka, tak cez strbinu hore medzi pevnym a posuvnym kridlom fuka tak, ze sa hybe aj vlozeny papier. Pri vetre a mrazoch sa rosi aj vnutorny profil.. za tu cenu (2x hst hlinik 3M) sa ziaden zazrak nekona..Nakoniec sme dali zavesy.Odpoveď na príspevok od jaronick:
@mikeloto Zdravim, mame to iste, uz som to pres… @jaronick asi budem musieť dať aj ja závesy. Keď si spomeniem koľko peňazí to stálo, ide ma jebnúť. Ako nechápem že je to takto technicky riešené.