Odpoveď na príspevok od andrew87:
Ahojte, keby ste mali cenovo porovnatelnu ponuku … @andrew87 chcel som hlinikove, bohuzial uz nam to moc nevychadzalo, tak sme museli dat plastove. cize za mna by bol ten hlinik jasna volba.Odpoveď na príspevok od andrew87:
Ahojte, keby ste mali cenovo porovnatelnu ponuku … @andrew87 my máme drevohlinik a paráda! Z vnútra krásne svetlé drevo a zvonku hliník v nejakej povrchovej úprave aby bol taký tmavohnedý trblietkavý (dobrý popis 😁🤦). A zvonku je oproti drevu pri poveternostných podmienkach bezudrzbovy. Takže za mňa táto voľba.Odpoveď na príspevok od andrew87:
Ahojte, keby ste mali cenovo porovnatelnu ponuku … @andrew87 podľa mňa nespravis chybu ani pri jednych. Záleží aj od celkovej vizáže domu podľa mňa. Mne sa veľmi páči drevo z interierovej strany, ale zase, ten hliník je fakt bezudrzbovy a v modernom dome sa mi aj viac hodí.Odpoveď na príspevok od stowasser:
Máme hliník, z exteriéru antracit, z interiéru dr… @stowasser nad drevohlinikom ste ani neuvažovali? Aký profil máte?Odpoveď na príspevok od frantisekhavetta:
Ked drevo bude pod Al clipom degradovať a rozpada… @frantisekhavetta suhlas, toto je znacka kvalita pri oknach u mna. neviem, ci sa da najst nieco lepsie.