Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Zaujímavé, že v jeden čas toľko chvály od dvoch, … @frantisekca Tiez pozeram, ze nejak vela podobnych diskusii a vsade posledny prispevok s podobnym, dost podobnym kontextom. Ale tak kto vie, ako to tu chodi, tak chape, o co ide.Odpoveď na príspevok od marhalko:
Ja mám tiež bránu od firmy ISO brány už 4 roky s … @marhalko Pravidelny servis mas inak plateny? Ci akoze to, ze isli okolo je dovod, preco si nic neplatil?Odpoveď na príspevok od stano_33:
@marhalko Pravidelny servis mas inak plateny? Ci … @stano_33 Pravidelný servis mi bol ponúknutý pri kúpe brány za cca 40€ + doprava, raz za rok ak si to dobre pamätá, ale priznám sa neriešil som to a ani som bránu nemazal aj keď mi bolo povedané aspoň 2-3x za rok silikónom/teflonom, ale pri stavbe domu je toho veľa a na garážovú bránu ktorá funguje bez poruchy, som si nejako nespomenul. V garáži mi pred týždňom kvôli zle zapojenej elektrike odišla ladnička a jedno svetlo, tak som si zavolal túto firmu na skontrolovanie motora a brány či je všetko okej a rovno spraviť tú udržbu, ktorú som neriešil. Išli okolo, tak si nič nevypytali čo ma prekvapilo a iba ukázali načo si dať pozor a kde bránu mazať. Tak som rád že aspoň brána je ok.