Odpoveď na príspevok od 0ndr0:
Zdravim, ako ste spokojny s predsadenymi oknami? … @0ndr0 Heh, uz som aj zabudol ze som to riesil... 😁 Predsadene okna? Hmm no bolo to plus 1500€ za tu montaz. Nemam pocit ze by to bolo jejako lepsie, tie pasky tam lepit aj tak nevedia takze ten efekt neviem no... Ale z hladiska izolacii zaluzii tak predsadene ok a super. Dvere by som nedaval predsadene, praska mi tam omietka v okolli. Myslim si ze ked sa bucha tymi dverami vznikaju vybracie co jemne vypraskaju omietku. (Myslim vonkajsiu na izolacii) Na boky okien som dal podlahovy eps tisim 150 akebo 200ku? Ten som chytil kotvami fischer ecotwist do strny dost na husto. A do toho vyrezali drazky na vodiace listy. Nad okno som nedaval xps ale PIR dosku a na to 2-3 cm xps, aby sa dala na to natiahnut omietka. Kotvil som nerezovymi zavitovkami. Ale uz som videl aj nejake krajsie riesenie, otazka je cena. Ta nerezova tyc je "lacak". Staci takto? 😁Odpoveď na príspevok od alanko5:
@0ndr0 Heh, uz som aj zabudol ze som to riesil..… @alanko5 dakujem za odpoved, nakoniec som sa rozhodol pre klasicke osadenie jak okien tak dveri.Odpoveď na príspevok od 0ndr0:
@alanko5 dakujem za odpoved, nakoniec som sa rozh… @0ndr0 Na stred murovky ci pekne na vonkajsi okraj muriva? Teda murivo zarovno s oknom? To je rozumne riesenie....Odpoveď na príspevok od alanko5:
@0ndr0 Na stred murovky ci pekne na vonkajsi okr… @alanko5 na sami okraj muriva.