Odpoveď na príspevok od fiel:
@timea59 tak to idem teda práve včas, keď je tu h… @fiel ja na tri male okna vonkajsie zaluzie nedavam. (Wc, 2x kupelka - uzke okno v hornej casti steny). Su to vyhodene peniaze a v tychto miestnostiach nezijemeOdpoveď na príspevok od roberto18:
@fiel ja na tri male okna vonkajsie zaluzie nedav… @roberto18 veď preto váham. slnko tam praží, ale na druhej strane nefungujeme tam. a ideš dávať nejaké iné tienenie? vnútorné? či úplne kašleš na to?Odpoveď na príspevok od fiel:
@roberto18 veď preto váham. slnko tam praží, ale … @fiel wc a kupelku mam na severnej stene a druhu kupelku na vychod. Neriesim absolutne ziadne tienenie. Dnu nevidnoOdpoveď na príspevok od fiel:
@timea59 tak to idem teda práve včas, keď je tu h… @fiel my máme na dome slnolam K-system. Zvonka to vyzerá ako žalúzia a je to lacnejšie.Odpoveď na príspevok od ladanka123:
@fiel my máme na dome slnolam K-system. Zvonka to… @ladanka123 niečo takého zháňam Tie žalúzie sa dajú aj otočiť alebo sú napevno?Odpoveď na príspevok od papulaa:
@ladanka123 niečo takého zháňam Tie žalúzie sa da… @papulaa je to napevno,lamely sú navarené na ráme pod určitým uhlom. Uhol sklonu lamiel je podľa potreby, v desiatkach stupňoch od 10° do 90°.Odpoveď na príspevok od ladanka123:
@papulaa je to napevno,lamely sú navarené na rám… @ladanka123 a koľko to stalo na také malé okno ?Odpoveď na príspevok od roberto18:
@fiel wc a kupelku mam na severnej stene a druhu … @roberto18 akože na jednej strane si toto presne poviem, že však netreba to tam nejak urgentne, ale na druhej, že keď už sú aj iné okná na tej stene a tie tienenie mať budú, že ako to potom bude vyzerať, či to na tom jednom nebude chýbať. toto je des, už dom nestaviam 😃Odpoveď na príspevok od fiel:
@roberto18 akože na jednej strane si toto presne … @fiel A toto je este nic, to mi mozes verit 😀 Akoze ja by som si povedal, ze jedno okno hore dole, vsak je to okno male, nebude to tienenie zase take drahe. Sprav to vsetko naraz, lebo ked ti napadne potom po cas volakedy, ze predsa len by sa to tam zislo a hodilo, tak uz bude neskoro.Odpoveď na príspevok od imarek:
@fiel A toto je este nic, to mi mozes verit 😀 Ako… @imarek tiez som toho nazoru. mne by to nedalo.Odpoveď na príspevok od fiel:
@roberto18 veď preto váham. slnko tam praží, ale … @fiel ako si to teda vyriesil teda? od koho ides to tienenie kupovat, alebo si kupil?