Odpoveď na príspevok od patuscha:
Dala som si to normálne vyhľadať a myslím, že som… @patuscha no to bude ono, to co som aj ja pozerala. myslim si, ze je to dost velka pomoc, kazdy si ma kam tie aplikacie stiahnut. a ci uz vybera tienenie alebo ho ide montovat, tak si vie pomoct a pozriet si to cez toto :)Odpoveď na príspevok od domi1818:
@imarek Hej hej, som si všimla 😄 Ale však … @domi1818 Ešte aby sa ti odpoveď nepáčila :D Ale jasné, pozri si aj tam ešte pre istotu. Tam by si mala nájsť všetko čo sa týka toho tienenia. Aj popis, aj fotky, aj vizualizácie, návody, odporúčania, predajcov, no všetko.Odpoveď na príspevok od imarek:
@domi1818 Ešte aby sa ti odpoveď nepáčila :D Ale … @imarek no a vidis, a s tym presne suvisi aj to, co som ja pisala. ale vsak nic prekvapive to zase nie je, ze? 😀 tienenie by som dala ja na kazde okna, aj na male. a je jedno ze ci je rec o vonkajsom alebo vnutornom.Odpoveď na príspevok od melanie9:
@imarek no a vidis, a s tym presne suvisi aj to, … @melanie9 kvoli tomu, aby to zvonku dobre vyzeralo, ze? to mne tiez ako prve napadlo. ale na niektorych oknach to moze byt skutocne niekedy az zbytocne. to tu zaznelo tiez viackrat, ze niekam sa to vobec nepyta. ale tak je na kazdom, ako si urobi.Odpoveď na príspevok od hrehusa:
@robco_99 podla mna su vsetky take, ze ich mozes … @hrehusa Akoze kvoli mne nemusis, to si ja viem dohladat, ked ma niekto takto znaviguje, tak uz sa dostanem :D Ale pozeram, ze aj inych to zaujalo, takze necham to na tvojom uvazeni ;)Odpoveď na príspevok od melanie9:
@patuscha no to bude ono, to co som aj ja pozeral… @melanie9 Hej presne, to už nie je ako kedysi, keď si musela mať ku všetkýmu papierový návod a v ňom listovať. Lepšie sa to teraz robí aj keď si môžeš video pozrieť najskôr, ako čo treba. Keď som si to pozrela tak zbežne, tak si myslím, že by som aj ja zvládla nejaké tie rolety uchytiť na okno. Však ono sa to dá aj bez vŕtania atď. Alebo sa možno preceňujem 😄Odpoveď na príspevok od hrehusa:
@melanie9 kvoli tomu, aby to zvonku dobre vyzeral… @hrehusa ano, proste aby to vyzeralo tak zjednotene a na hotovo spravene. aspon z tych pohladovych stran, ktore smeruju do ulice. uz do dvora, kde je nejake wc okienko alebo spajza trebars, tak tam nech to nie je. ale vsak vies, ako to myslim, co tu budem vypisovat moje uvahy 😄Odpoveď na príspevok od patuscha:
@melanie9 Hej presne, to už nie je ako kedysi, ke… @patuscha akoze toto ma tiez svoje caro, my sme volaco takto robili doma minule a to bola normalne sranda, ked sme to vsetko hladali a listovali atd. ale je fakt, ze pri vsetkom by to bolo asi otravne.Odpoveď na príspevok od melanie9:
@hrehusa ano, proste aby to vyzeralo tak zjednote… @melanie9 ale ja chapem, ako to myslis. ale napriklad na takych tych velkych oknach alebo portaloch to moze plnit aj taku ochrannu bezpecnostnu funkciu, nie? ako vela ludi hovori, ze ked je to na terasu orientovane, ze skoda to zakryvat atd. ale neviem si predstavit, ze vecer, ked je tma, ze by sme mali zasvietene doma a celu stenu presklednu len taku holu, bez nicoho.