Čím olepiť okná a dvere

Dobrý deň, dajte mi prosím nejaký nápad čím olepím okná a dvere aby sa nezašpinili pred aplikáciou omietok a farby... páskou by som ich nerada lepila a rámy sú z tmavého hliníka s jemnou štruktúrou takže keď naň niečo kvapne a hneď sa nevyčistí bude už špinavý stále... Klasické pásky nechcem lebo to lepidlo tiež vidieť na rámoch už som to skúšala... niečo trvácne čo vydrží a nepoškodí tie rámy. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze su na to origos take pasky lepiace tak asi tym a popripade to prekryt nejakym igelitom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chilim:

Dobrý deň, dajte mi prosím nejaký nápad čím olepí…
@chilim Normálne kúpiš maliarske zakrývacie fólie, bývajú aj s páskou... Akurát dávať pozor, lebo maliarske pásky majú "určené" do akej doby je ich potrebné strhnúť, aby neprischli, napríklad 3 dní a podobne... Tie drahšie majú dlhšiu dobu, zvyčajne.
Odpovedať
igelity prilepit maliarskou paskou, ta je asi taka najmenej, ze by nechavala lepidlo, ked ju odstranis. len tiez je jej viacero druhov. raz som mal taku, co drzala ako cert, ina ani na pekne slovo.
Odpovedať
Pripajam sa - ano su na to origos maliarske pasky tusim krepove alebo ak sa to vola. Videla som to normalne v stavebninach kde mali zaroven aj origos igelity.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od glopa:

Pripajam sa - ano su na to origos maliarske pasky…
@glopa ďakujem. Kúpila som zatiaľ pevnejšie igelity a pásku na olepovanie, ktorá má vydržať 180 dní.
Odpovedať

Dobrý deň, dajte mi prosím nejaký nápad čím olepí…
@chilim Skuste striekaná folia
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od informer:

@chilim Skuste striekaná folia
@informer Ďakujem toto vyzerá naozaj dobre :)
Odpovedať

@glopa ďakujem. Kúpila som zatiaľ pevnejšie igeli…
@chilim Tak super hadam pomoze 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?