Brána a bránička.

Dobrý deň .Diskusie som prešla,no sú staršieho dáta .Odporučte prosím firmu na brány a bráničky s pohonom ,najlepšie BA a okolie.Pomer,cena ,kvalita najlepšie .Elmar a Alumix sú asi naj,nacenili nám + - 7500€.Chceli by sme viacej cenových ponúk a sa následne rozhodnúť .Ďakujem .
Odpovedať
Ahoj, toto čo spomínaš, tak to sú asi taký najznámejší výrobcovia u nás. My máme dobrú skúsenosť s Elmarom, dávali sme u nich robiť veľkú bránu, bráničku a aj plotové dielce, takže vlastne komplet oplotenie. Tiež sme sa rozhodovali podobne ako je to u vás, hlavne medzi týmito dvoma spoločnosťami.
Odpovedať
@berta100 zdravim, len tak pre info, co bol za tych 7500e? myslim hlavne rozmery a typ brany a ci s motorom a ak ano tak akym. Dakujem
Odpovedať
@hockto Ahoj ,tieto rozmery .Ešte aj Kovinox nacenil na 7600€ a Aluploty na 7017€ ,ti sú zatiaľ najlacnejší .
Odpovedať
@jakabkodano A spokojnosť?
Odpovedať
@berta100 Aha, cize je v tom viac veci, aj vyplne, nie len brana a branicka. Ale aj tak dakujem za info. My budeme coskoro riesit len branu (5x1,4) na kolajnici s motorom a branicku (1x1,4), tak si pomaly robim nejaky prehlad aspon
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch

Odpoveď na príspevok od berta100:

@hockto Ahoj ,tieto rozmery .Ešte aj Kovinox nace…
@berta100 Dobrý deň prajem, rád by som sa informoval, pre ktorú firmu ste sa nakoniec rozhodli. Stojím pred podobným rozhodnutím. Ďakujem za info
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od konvl:

@berta100 Dobrý deň prajem, rád by som sa informo…
@konvl my sme podobné riešili a mali sme asi 6-7 cenových ponúk. Chceli sme niečo overené a myslím, že všetky tieto firmy sú v pohode, len niekto má väčšiu reklamu, tak je známejší. Elmar a Alumix tu má veľa ľudí a chválili ich. Zamplier, Metalinox a AMP Plast sme videli naživo a všetci mali pekné brány a dobré prevedenie. Tak už len závisí či majú v ponuke to čo sa človeku páči alebo niekto sa rozhoduje kto má skôr voľné kapacity, ak to súri. Ešte od jednej firmy sme mali ponuku, ale teraz mi nenapadne názov.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od konvl:

@berta100 Dobrý deň prajem, rád by som sa informo…
@konvl Dobrý deň, Alumix.Zatiaľ spokojnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
skúste osloviť aj firmu Vilmar Steel.. mám od nich komplet (bránička, brána, plotové výplne, dvierka pre ďalšie dva otvory - plyn, elektrina)... prípadne mám aj fotky v albume. Rozhodol som sa pre nich aj na základe toho, že mi ako jediná oslovená firma vedela vyrobiť aj posuvnú teleskopickú bránu.
Odpovedať
Ja som zachytil výrobcu Plotikovo. Majú celkom priaznivé ceny, no skúsenosť nemám.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?