Biele flaky na dverach

Zdravím, cistila som antracitove hliníkové dvere jemne hubkou a cifom a ostali mi nepekné biele flaky. Daju sa tieto dvere ešte zachrániť?
Odpovedať
@mata099 nie
Odpovedať
Ak ste to čistili tou drsnou časťou hubky, tak ste to poškriabali a už sa s tým nedá nič robiť. Ak nie, tak skúste ešte umyť handričkou a octovou vodou.
Odpovedať
Profilova fotka
vyzerá byť zoškribaná farba...asi tou drsnou časťou ste drhli, že?
Odpovedať
to vyzerá, že si už zašla do farby. neviem, či sú nejaké spreje alebo farby, že by sa to dalo zakryť. ale zrejme by si to musela aplikovať na celé dvere. škoda, vyzerá, že to máte nové dvere.
Odpovedať
Profilova fotka
ten cif nahodou neobsahoval take tie ciastocky, ktore mohli povrch poskriabat?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Podarilo sa Vám to vyčistiť? Mne sa stalo to isté.
Odpovedať
@zuzana_renckova bohuzial nie ale nieco mi vytiahlo slnko a chceme firme od ktorej mame tieto dvere aby nam vlozku otočila. Flakatu časť budeme mať zvnútra. Ak by ste náhodou nieco vymyslela,tak dajte vedieť 🙂
Odpovedať
a to bez problemov na toto pristupili?
Odpovedať
@mata099 podla mna toto nebude mozne, vlozka ma urcenu stranu exterieru a interieru....aspon Gava to tak ma...
Odpovedať
a to vazne takto vyzera ze niecim poskriabanym zliezla farba? tiez by som skor tvrdila ze je to spinave
Odpovedať
Profilova fotka
@trubadurka4 tak ak sa drhlo jedno miesto, tak sa to kludne mohlo vysuchat. aj ked potom asi ta farba nebude neviem aka super, ked zisla takto "jednoducho".
Odpovedať
@falcion áno, bezne takéto úkony robia 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tamarka_32 hlinikove dvere su citlive na udrzbu a mali by sa čistiť jemnou handričkou, cistou vodou alebo jarovou. Nie niečím, co ma drsnu časť. Nakolko ma cif drsne mikrocastice a tak isto aj hubka, tak sa to poskrabalo. Takto mi to bolo vysvetlene spoločnosťou, ktora okná vyrába
Odpovedať
to ste ale museli poriadne dhnut a ak ste to drhli vtedy, ked na dvere svietilo slnko, tak este lahsie ste zasli asi az do farby
Odpovedať
@trubadurka4 ked sa to drhne tak sa to moze stat. Mam znamu, co zodrala aj vanu cistenim, takze toto by ma ani len neprekvapilo. Treba podla mna pri takychto veciach si davat pozor cim sa co cisti a pouzivat co najjemnejsie veci, handricky.
Odpovedať
@deciont tak ale to sa musela riadne snazit, ked sa jej vanu podarilo znicit cistenim. Sice zalezi asi aj ze aku.
Odpovedať
Cif, Univerzálny čistiaci prostriedok, biely 500ml Cif Cream Original 500ml Cif Cream Original krémový abrazívny čistiaci prípravok ľahko uvoľní nečistoty a vyčistí aj zdanlivo nevyčistiteľné. V celom dome, vrátane moderných povrchov. Skoda ze si najskor necitala etiketu. Ale co, zvykmes si a ak nie, tak si daj vymenit celu vypln.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku

Odpoveď na príspevok od mata099:

Zdravím, cistila som antracitove hliníkové dvere …
@mata099 dobry den, podarilo sa vam to odstranit, ak ano tak ako? Dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vejuska277:

@mata099 dobry den, podarilo sa vam to odstranit,…
@vejuska277 Nedá sa to odstrániť. Farba je proste zodratá, to sa proste odstrániť nedá. Jedine demontáž, pieskovanie a znova dať naniesť farbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?