"Bezrámové okná"

Ahojte stavitelia :) Máte niekto aktuálny prehľad aký je asi rozdiel v cene klasických a bezrámových okien? Ide mi najmä o francúzske onkno na terasu. Prípadne ak máte bezrámové francúzske onkno, presklenú stenu a viete posunúť info koľko asi vo vašom rozmere stálo budem vďačná.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ruzovaceruzka:

Ahojte stavitelia :) Máte niekto aktuálny prehľad…
@ruzovaceruzka Prečo nepošleš firmám žiadosť o cenovú ponuku? Za hodinku odošleš 20 emailov a do týždňa máš presné kalkulácie...
Odpovedať
Fixné alebo bezrámové? Lebo na fotke nie sú bezrámové.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@ruzovaceruzka Prečo nepošleš firmám žiadosť o c…
@frantisekca Takto to plánujem spraviť, no zatiaľ nemám presný projekt domu a chcela som mať aspoň akú-takú predstavu o cenách, či vôbec je pre nás reálne nad niečím takým uvažovať pri projektovaní.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od blacksr:

Fixné alebo bezrámové? Lebo na fotke nie sú bezrá…
@blacksr Pardón, nemám presne naštudované ktoré sú ktoré. Bezrámové fixné iba ako "svetlíky" po strop plus niečo ako na obrázku, s otváraním a rámom až po strop miestnosti.
Odpovedať

@frantisekca Takto to plánujem spraviť, no zatia…
@ruzovaceruzka ak chceš mať akú-takú predstavu o cenách, pošli firmám hentú fotku, čo si postla sem, pridaj tam rozmery a čakaj na cenové ponuky... Inak, čo má spoločné projektovanie domu s typom okien?
Odpovedať
Hento konkretne hore na obrazku pocitaj okolo 20 tisic
Odpovedať

@frantisekca Takto to plánujem spraviť, no zatia…
@ruzovaceruzka Z rozptylu cien budeš prekvapená... Všetko je o konkrétnej špecifikácií a predajcovi. Potom sa už len modliť aby dobre okná prišla osadiť dobrá partia, čo to neodflákne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@ruzovaceruzka Z rozptylu cien budeš prekvapená.…
Ďakujem za rady, ako písal frantisekca rozptyl cien bol naozaj veľmi široký :D
Odpovedať
Ešte by som riešil aj to, aby cez také okno nevytopilo dom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ralf364:

Ešte by som riešil aj to, aby cez také okno nevyt…
@ralf364 ďakujem za pripomienku, myslím že to nebude problém keď bude správne vyspádovaná terasa a dom bude tak či tak o niečo vyššie nad terénom
Odpovedať

@ralf364 ďakujem za pripomienku, myslím že to neb…
@ruzovaceruzka musí byť kvalitné tesnenie aby neprepustilo vodu , pri búrkach šibe dážd do väčšej vzdialenosti a nezabráni ani väčší presach strechy, nedá mi a pýtam sa prečo sklo až po podlahu a na celú šírku steny?, toľko svetla nepotrebujem ,nepozerám spodkom, to by som musel ležať na podlahe a je akurát väčšia strata tepla v zime,a v lete prehrieva musí mať vonkajšiu roletu, tiež na celé, takže finančne náročnejšie, a izolačne horšie
Odpovedať
Profilova fotka
Ak uvažujete o výmene okien (nielen bezrámových, akýchkoľvek), neváhajte kontaktovať odborníkov 🙂 Jedným z hlavných faktorov, ktoré by ste mali brať do úvahy pri výbere okien, sú ich izolačné vlastnosti. Materiál, z ktorého sú okná vyrobené, má tiež veľký vplyv. A čo ďalej? Dozviete sa tu: https://www.modrastrecha.sk/magazine/...
Odpovedať
Článok sa načítava...

Ahojte stavitelia :) Máte niekto aktuálny prehľad…
@ruzovaceruzka záleží od rozmeru, cca nejaké 3m okno sa pohybuje okolo 5t My sme od toho upustili
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?