Betonovy plot

Chcem sa spytat ked dame za ten mur betonovy ( zo strany zahradky) betonovy plot ci neni riziko zrutenia toho muru .?? Ci sa ta vaha nejak neprenesie alebo to je blbost ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od klucina999:

Chcem sa spytat ked dame za ten mur betonovy ( zo…
@klucina999 čo?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od palo18:

@klucina999 čo?
@palo18 comu presne nechapete, ze ten mur co vidite na fotke, chceme dat zan zo strany kde je trava betonovy plot, ci sa ten mur nezruti
Odpovedať
Takze nie priamo na ten mur, ale znova vykopat zaklady a dat mur na tie zaklady? A aky mur, DTcka? Alebo ten panelovy betonovy? Trocha podrobnejsie treba :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od posadstromzasaddom:

Takze nie priamo na ten mur, ale znova vykopat za…
@posadstromzasaddom siel by ten panelovy (betonove stlpy, a platne medzi stlpy)
Odpovedať

@palo18 comu presne nechapete, ze ten mur co vidi…
@klucina999 prepáč, na PC mi nezobrazilo priloženú fotku. Ten murík vyzerá na dve veci, spravil by som nanovo.
Odpovedať

@klucina999 aký máte dôvod tam nechávať starý plot? Ked zato postavíte nový bude to ako päsť na oko
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od audinak:

@klucina999 aký máte dôvod tam nechávať starý pl…
@audinak plot ide prec, jedna sa len o ten betonovy mur ci sa nezruti, ci to je blbost a mur to ziadno neovplyvni. Ked sa da zan ten betonovy plot, panelovy.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od palo18:

@klucina999 prepáč, na PC mi nezobrazilo priložen…
@palo18 betonovy mur ostava, otazka znie ci sa nezruti ak zanho, zo strany kde je trava, postavi betonovy plot, ten panelovy.
Odpovedať

@klucina999 Ja osobne by somopravil ten betonový múr, ktorý tam máte. Odrezal železo. Starý múr obložil nejakým kamenným obkladom a zhoda dal 3D plot a máte plot. Ušetríte kopu peňazí. Samozrejme ak chcete mať súkromie, tak by som šiel namiesto 3D plota do nepriehľadného plechového, no betónovú džunglu by som nerobil.
Odpovedať
V prvom prade by som odkopal malu cast a zistil v akej hlbke je zaklad. Predpokladam ze ,,betonove stlpy'' budu musiet byt ukotvene aspon do dalsich 2 radoch DT. Ja osobne by som to robil nanovo
Odpovedať
Uprimne, ja by som poriesil nieco na tento styl: https://www.youtube.com/watch?v=7rqUT... Podla mna ale ak tam nechate to povodne co tam vidno a zato date ten betonovy panelovy, tak to podla mna nema dovod nevydrzat. Vsak ten mur, co tam teraz stoji, drzi celu tu zeminu. Ale ja som lajk.
Odpovedať
Profilova fotka

@palo18 betonovy mur ostava, otazka znie ci sa ne…
@klucina999 betonovy plot v prevedeni stlpy a vsunute panely ma zaklad len v mieste stlpov takze sa to nezruti lebo diery sa vrtaju.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?