Ako vyplniť dieru medzi stenou a zárubňou?

Dnes mi prišla firma spravit montáž nimi zameraných dveri. Neplatila som malé a z výsledku som nestastna, medzera medzi stenou a zarubnou je aj 2cm. Nejaká rada ako to vyplniť?
Odpovedať
Reklamovat u firmy, co robila dvere. Mate krive steny?
Odpovedať
Profilova fotka
Stena nevyzera byt kriva. Co na to povedal montaznik? Toto vyzera ma zle zmeranu hrubku. Reklamovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Akoze pekne s tebou vy..bali to je pravda. Je to zle zamerane alebo zle vyrobene ci objednane. Kazda zarubna ma rozsah na hrubku steny a tebe dali velku sirku. Jednoznacne reklamovat. Keby boli krive steny vznikne fuga len miestami ale tu to vyzera na cely obvod otvoru.
Odpovedať
myslel som si ze som uz videl vselico ale stale je priestor....cele zle
Odpovedať
@sonau tak tak a este v pohode zoberu za to peniaze.to je doba toto
Odpovedať
@lionisski Ja by som tam dal dorobiť ešte jeden “rám” - na hrúbku špáry a široký tak, aby prekryl omietku po starej zárubni - už keď to je takto. Z druhej, (vonkajšej), strany dverí to je ako, čo sa omietky týka…?
Odpovedať
@lionisski V kazdom pripade reklamovat u firmy. Vy ste im to po tejto montazi uz vsetko zaplatila?
Odpovedať
Reklamovat som sa to snažila hneď po odchode montážnika. Konateľ firmy čo sam robil zameranie po mne vrieskal že ako si dovoľujem byt nespokojná, že oni robia dvere 23 rokov a vyhrážal sa mne súdom že sa snažím poškodzovať ich meno keď som povedala že je to vizitka ich firmy. Mne to za tieto nepríjemnosti cele nestojí chcela som mat pekne dvere nie riešiť toto… cele zle
Odpovedať
@wolodymyr ďakujem úprimne tiež si myslim lebo aj zhora je tam obrovská medzera po celom obvode a nesedí to proste šírkou, na opačnej strane to sedí úplne pekne na stenu.
Odpovedať
@dedo758 z vonkajšej strany zarubna sedí úplne pekne na stenu bez odstupu
Odpovedať
Profilova fotka
@lionisski nedajte sa zastrasit. Urcite reklamovat a mozete spomenut ze to budete nedializovat.
Odpovedať
ale keď píšete, že z vonkajšej strany to pekne sedí, tak buď posrali montáž, alebo musíte mať krivú stenu, alebo nanesenú hrubšiu omietku... tak či tak, keď to boli zameriavať, mali na to upozorniť. Skúste ešte raz trochu diplomatickejšie napísať mail konateľovi, poslať mu fotky a nie útočiť na vizitku firmy... nech navrhnú riešenie, toto by sa ani im nepáčilo mať doma...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte. Zarubne jedna do druhej zapada do seba, toto vyzera akoby ta vonkajsia nebola dobre prichytena a pena ju potlacila von 😎 Ale inak, je aj mensia ako povodna.
Odpovedať
@melleus ďakujem za radu, ale toto všetko som spravila ešte predtým (slušne napísaný mail plus fotky) ako mi konateľ volal. robili aj demontaz a odvoz starej zarubne/dveri.. predošlá drevená zarubna tam sedela bez nejakého odstupu od steny tak teraz mi je to ľúto že som to vôbec menila…
Odpovedať
@lionisski Co je to za firmu?
Odpovedať
@lionisski daj fotky z troch stran .prava.lava.hore. aj zvonku zvnutra. toto nemozes akceptovat
Odpovedať
Profilova fotka
@lionisski to je strašné, obzvlášť keď to bolo na mieru.
Odpovedať
Profilova fotka
@lionisski sfuzovana montaz. napisal by som mail, ze ked to nevyriesia, nechas si spravit sudnoznalecky posudok (ale toto ani nemusi byt vecou dokazovania,je to jasne) a zaplatia aj posudok aj sud. Neplatil by som nic s tym, ze takuto zakazku odmietam prebrat. Ak si uz zaplatila, treba spisat reklamaciu a poslat doporucene. Doporucujem cez pravnika. Ak majitel nie je normalny, budete sa 3 roky natahovat na sude, ale na konci vyhras...
Odpovedať
Ďakujem za vaše názory, prvýkrát mením dvere a v týchto veciach sa nevyznám ani nemám veľmi s kým poradiť.. preto som dala príspevok sem a vidím, že takto sa to nerobí bezne ako mi tvrdili. Aj som obehala známych ako to vyzerá u nich v starších panelákoch a steny maju krivsie, ale dvere odstup minimálny plus vyakrylovane, je to 100 a 1 oproti tomu čo mám ja doma.
Odpovedať
dajte vedieť, ako pokračujete v riešení...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?