Odpoveď na príspevok od yahooo:
Zdravim, Podarilo sa mi zaspinit vchodove dvere (… @yahooo ahoj, chýba foto. Ten odstraňovač pur peny je extrémne agresívny a rozleptal ti samotný plast podľa mna. Presne toto sa mi stalo, našťastie iba na malom mieste. Tomu už nič nepomôže.Odpoveď na príspevok od yahooo:
Zdravim, Podarilo sa mi zaspinit vchodove dvere (… @yahooo Myslím, že pri každom uvažovaní o použití nejakého cističa u ktorého je predpoklad agresivity, je dobré urobiť test na nejakom neviditeľnom mieste... Určite je to napísané aj na tom odstraňovači. Je len vecou logiky, že pokiaľ je miesto rozleptané, poškodené tým prípravkom, tak použitie ďalších čističov tomu nijako nepomôže. Podľa mňa je oprava neprevediteľná...Odpoveď na príspevok od yahooo:
Zdravim, Podarilo sa mi zaspinit vchodove dvere (… @yahooo ničím to neopravíš. Naleptal si si povrch dverí. Kúpiť nové.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@yahooo ničím to neopravíš. Naleptal si si povrch… @megdesign lacnejsie bude zmierit sa stym alebo prelepit foliou alebo nafarbit komplet ...Odpoveď na príspevok od yahooo:
Ešte fotka zo včera pred umytím vodou @yahooo teraz to myslim vazne, skus pouzit vlhcene utierky ktorymi mamicky utieraju detom zadky. Tie dokazu niekedy viac ako bezny cistic.Odpoveď na príspevok od yahooo:
Zatiaľ to nezišlo s ničím, dodávateľ dverí príde … @yahooo ako som písal vyššie. Fľak tam zostane. Problém je ten, že odstraňovač PU peny obsahuje aceton a ten vyžral farbu.