Ake lacne vonkajsie dvere do dielne

Ahojte vedeli by ste mi odporucit vonkajsie dvere do dielne tak do 500€ ktore sa nekrutia ? Momentalne tam mam lacne plastove dvere z obi v antracite a kedze su orientovane na zapad tak uz su cele dokrutene zo slnka ze ich otvorim jedine vykopnutim Preto rozmyslam aky material zvolit Myslite ze by som si pomohol keby tam dam ocelove ? Je to len do dielne kde sa nekuri cize nezreba extra izolaciu ani bezpecnost
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od papulaa:

Ahojte vedeli by ste mi odporucit vonkajsie dvere…
@papulaa aj železne na tu stranu sa budu krutit
Odpovedať
aj drevene sa ti skrutia ked sa budu susit a vlhnut
Odpovedať
Dobre a budú sa krútiť až takto ako moje plastové ?
Odpovedať
ZZshop. sk
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rudy1973:

ZZshop. sk
@rudy1973 a prečo preve odtiaľ ?
Odpovedať
https://www.dverehrdinka.sk/ mrkni tu, v tej cene som nic lepsie z toho rozmeru nenasiel...
Odpovedať
tak ako antracit k tomu velmi nepomaha :) treba si ich nejako zatienit stieskou prip. alebo zavesom nech na ne neprezi priame slnko ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marekjahoda:

https://www.dverehrdinka.sk/ mrkni tu, v tej cene…
@marekjahoda len dzase drevo ... Starosti o natieranie atd radšej by som šiel do ocele @shadowmilan ja viem že antracit tomu nepomáha Strieška mi tam nepomôže
Odpovedať

@papulaa Ja mám na záhradnej búde obyčajné biele plastové dver z OBI za 100 €. Celé poobedie na ne praží slnko a nekrútia sa. Len majú slabú tepelnú izoláciu, ale to nevadí, búda nie je vykurovaná. Podľa mňa tá farba je problém, kvôli nej sa ti dvere viac zahrievajú. Daj tam biele, bude to OK.
Odpovedať
kludne by som dal zase plastove, akurat nie nejake lacne z obi. s hlinikovymi by si sa asi nedostal do tej ceny, ci?
Odpovedať

@papulaa Problém nie je vo dverâch, sle v tom, že si zvolil nevhodnú farbu. Včera sme riešili u suseda železnú dvojkrídlivú bránu, ktorá sa vplyvom teploty tak roztiahla, že sa nedala otvoriť. Vonku bolo 36°C a keď som meral teplotu brány na ktorú pražilo celý deň slnko infra teplomerom, mala 65°C.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od chrobak7:

@papulaa Ja mám na záhradnej búde obyčajné biele …
@chrobak7 aj nad týmto som rozmýšľal a izoláciu neriešim @falcion a poznáš značku ktorá by urobila kvalitnejšie plastové dvere za cenu do 500€ ? Lebo podľa mňa to je všetko rovnaká kvalita či tie dvere sú za 200 alebo 500 čo sa týka Hobby marketov
Odpovedať
Článok sa načítava...
a zase dalsi... ved si daj ocel a nepytaj sa na fore. naco sem chodia ludia po radu ked sa uz rozhodli? ja som ti dal alternativu pri ktorej hovoris ze treba natierat atd... tak som zvedavy ako nebudes natierat ocelove dvere. howg.
Odpovedať

Dobre a budú sa krútiť až takto ako moje plastové…
@papulaa podla tej fotky, nie je celá, ale nie sú len nejak ovisnuté v pántoch? Nedajú sa ti doštelovať? Akože ja mam plastové vchodové dvere antracit, na východnej strane. Tiež sa mi nejak zle zatvárali ale nebolo to moc, ale majstri tam vložili nejakú kovovú výstuž a odvtedy sú ok.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marekjahoda:

a zase dalsi... ved si daj ocel a nepytaj sa na f…
@marekjahoda ľudia tu chodia na fórum preto aby si vypočuli viac názorov Ty si povedal drevené ( dobre rešpektujem )ale to neznamená že si ich aj kúpiť či ? Kedze ostatný radia niečo iné ... @kajo873 už prvú sezónu sa zarubna na dverách prehľad asi o 2 CM reklamoval som ich a vyjadrenie v obi bolo že som ich mal otočiť bielou stranou von 😀 Po 4 rokoch používania to dvere vzdali a na pántoch úplne padli v zime sa nedajú zabuchnut a stále sa otvárajú pomôže jediné zamknúť a v lete ich zase musím vykopávať 😀
Odpovedať

@marekjahoda ľudia tu chodia na fórum preto aby s…
@papulaa Oni sú celé presklené? Aj to sklo je dosť váha oproti nejakej izolačnej výplni. Ale zasa tá výpln sa tiež vie krútiť. Na takéto exponované miesto asi jedine kvalitné dvere, možno ideálne drevohliník kde sa spájajú vlasntosti dreva a hliníka. Ale chápem na šopu to je luxus.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kajo873:

@papulaa Oni sú celé presklené? Aj to sklo je dos…
@kajo873 nie nie sú to tieto dvere https://www.obi.sk/vedlajsie-vchodove...
Odpovedať

@kajo873 nie nie sú to tieto dvere https://www.ob…
@papulaa píšu hrúbka profilu 60mm, možno nejaké so silnejším profilom keď tak. Ale na slnku bude krútiť každý materiál. Aj ten plech. Svokrovi sa kovaná brána pokrúti keď na nu svieti slnko, že nejde zatvoriť.
Odpovedať

@marekjahoda ľudia tu chodia na fórum preto aby s…
@papulaa asi si sa slabo hadal...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cukrik25:

@papulaa asi si sa slabo hadal...
@cukrik25 nechápem tvojej odpovedi Čo som slabo hľadal ?
Odpovedať

@cukrik25 nechápem tvojej odpovedi Čo som slabo h…
@papulaa zle citas, pisem ze hádal, odpalkovali ta ze si mal dat von bielu stranu, pritom pisu ze biela je strana interieru...tak kde je pravda?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od cukrik25:

@papulaa zle citas, pisem ze hádal, odpalkovali t…
@cukrik25 no šak jasné ale na niečo sa museli vyhovoriť Asi pôjdem do tej bielej farby s 5 bodovým uzamykanim aby to aj zranilo keď sa to zamkne
Odpovedať

@cukrik25 no šak jasné ale na niečo sa museli vyh…
@papulaa keby pohľadám, tak možno nájdem aj foto z obchodu, kde mali nálepku na tomto druhe dverí, že nemajú byť na priamom slnku. Možno by bolo riešenie nájsť nejaké používané dvere, ktoré by mohli byť kvalitnejšie ale za prijateľnú cenu.
Odpovedať

@cukrik25 no šak jasné ale na niečo sa museli vyh…
@papulaa pre co si sa nakoniec teda rozhodol? ktore si dal?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od falcion:

@papulaa pre co si sa nakoniec teda rozhodol? kto…
@falcion nakoniec pôjdem do lacného bieleho plastu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?