Odpoveď na príspevok od kemino:
Ahojte, prosim skusenejsich o radu. Mam doma 3 pr… @kemino Myslíš, že tie karty sú šifrované zo srandy?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@kemino Myslíš, že tie karty sú šifrované zo sra… @frantisekca je jedno co si myslim, skuste precitat otazku a odpovedat na nu.Odpoveď na príspevok od kejsix:
A mas doma kartu, co podporuje sucasne dekodovani… @kejsix Dajme tomu ze mam. Odpoved na moju otazku je?Odpoveď na príspevok od kemino:
@kejsix Dajme tomu ze mam. Odpoved na moju otazku… @kemino zdieľanie karty je zbytočnosť. Kúp si cccam, daj Enigma2 do prijímača (aj sa tam dá dať, neskúmal som...), nahraj cccam line cez ssh/telnet a užívaj.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@kemino zdieľanie karty je zbytočnosť. Kúp si ccc… @megdesign žeby bolo zdielanie zbytočnosť? pokaľ to operátor umožňuje ,prečo to nevyužiť?ak by chcel zabrániť tomu mohol už dávno ako CIGI @kemino stačí jeden ako server a prijímať ide i na koľko chceš, no treba k tomu okrem signálu i net ku každémuOdpoveď na príspevok od duzu:
@megdesign žeby bolo zdielanie zbytočnosť? pokaľ … @duzu netušíš o čom píšeš. A žiadny operátor legálne neumožňuje zdieľanie.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@duzu netušíš o čom píšeš. A žiadny operátor legá… @megdesign V jednom veľkosklade satelitnej techniky tam technika, s ktorým som telefónoval, priam klepla pepka, keď som sa s ním chcel poradiť, a opýtal som saho, že ktorý sat. prijímač je najlepší na zdieľanie (?) .... 😁Odpoveď na príspevok od megdesign:
@kemino zdieľanie karty je zbytočnosť. Kúp si ccc… @megdesign a cccam je co, ak nie zdielanie? Je jedno, ci mas ten server doma alebo u typka na ukrajine :-D A nemusis mat enigmu na share, na to staci aj obyc lacny cryptobox (napriklad) za par korun so spravnym firmware.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@duzu netušíš o čom píšeš. A žiadny operátor legá… @megdesign tuší o tom každý akurát nechce o tom každý hovoriť,to zdieľanie je platené prijímačmi ktorým to operátor umožní ,preto to predáva i internetoví predajca, až sa minú bude isto utrum, zatiaľ to vždy tak bolo ako existuje sat vysielanie , každú chvíľku niečo iné legálne môže každý prijímať napr. SkylinkLive na 5 zariadeniach a na 2 súčasne, aj ked je nie ponuka v najvyššej kvalite a ani totožná komplet čo je v satOdpoveď na príspevok od kejsix:
@megdesign a cccam je co, ak nie zdielanie? Je je… @kejsix áno, je to zdieľanie. Ale s tým, že nemáš doma v boxe strcenu kartu, ale ideš cez X kariet vo svete... (Ja momentálne mám dostupných 70...) Myslel som to v tom zmysle, aby neriešil nejakú kartu u seba a následne zdieľanie, ale pekne zada len cccam/newcam line do prijímačov a má vybavené... Áno, nemusí mať enigmu. Stačí správny soft na správnom boxe. Ale zasa... Hľadať nejaký upravený soft pre nejaký 5€ shitny box je zbytočnosť, keď kúpi za 50€ box s enigmou a tripple tunerom...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@kejsix áno, je to zdieľanie. Ale s tým, že nemáš… @megdesign akurát píše že už má 3 Amiká a tie to umožňujú so správnym SW, stačí zadať do google, dobre je prečítať čo ktorý umožňuje na rôznych forach ,lebo dávať naspäť správny môže byť koplikovanéOdpoveď na príspevok od megdesign:
@kejsix áno, je to zdieľanie. Ale s tým, že nemáš… @megdesign píšeš: "keď kúpi za 50€ box s enigmou a tripple tunerom..." No daj teda nejaký konkrétny tip na takýto box... lebo nedávno som hladal nejaké boxy s twin tunerom a veru nič pod cca 100€ som nenašiel...Odpoveď na príspevok od duzu:
@megdesign akurát píše že už má 3 Amiká a tie to … @duzu netuším, aké amika má... Ty tušíš, či do nich je upravený soft na cccam? Ako píšem, nevieš o čom píšeš. Cez RS232 a správny soft nahram čokoľvek...Odpoveď na príspevok od antoni_sk:
@megdesign píšeš: "keď kúpi za 50€ box s enigmou … @antoni_sk 50€ bol príklad... Ale našiel som teraz za 99€... Za 100€ sa dá kúpiť určite, alebo tesne nad... Neskúmal som ale ceny, lebo mám Tiviar Alpha + niekoľko rokov a nepotrebujem meniť...Odpoveď na príspevok od antoni_sk:
Jasné, len ked sa uvádzajú príklady tak treba dáv… @antoni_sk Plný súhlas z celým Tvojím príspevkom. Tiež som mal kúpené 3 poctivé karty, na základe ich marketingovému sloganu o "doživotnom príjme" ... Ale vyfarbili sa ako ku*vy! Nič slušnejšie ma nenapadá !Odpoveď na príspevok od megdesign:
@antoni_sk 50€ bol príklad... Ale našiel som tera… @megdesign Akurát, že enigma nie je nič pre BFU. A je sumak, aku tam mas nadstavbu. Ten cryptobox je total easy a chodi to do ochrnutia. Ja mam Vu+ uno 4ks e2, ale rodicom by som to nikdy nedal!Odpoveď na príspevok od antoni_sk:
Jasné, len ked sa uvádzajú príklady tak treba dáv… @antoni_sk zdarma neboli nikdy žiadne karty už od čias systému D2 mac, prvú kartu CZechlink som mal 1998 bolo tam len ČT1,2 stála 5000 korún, od 2000 bola SK a len 1 a 2 tiež 5000 korún, následne sa dalo priplatiť a išlo na jednej čo postupne pridávali,jeden čas vyšla karta kde išlo všetko bez zápisov, následne karty kda sa dalo prepísať dátum, blokovať zápisy, digi úplne volne asi 3 roky stačilo občas prepísať kod, následne denne, poslednú stačilo neregistrovať a išla 3 roky, každý čas niečo inéOdpoveď na príspevok od kejsix:
Inak, RTVS vydá na požiadanie bezplatne irdeto ka… @kejsix už ich nevydáva a nejdú ani vydané aspoň podľa fora parabola.czOdpoveď na príspevok od kejsix:
Inak, RTVS vydá na požiadanie bezplatne irdeto ka… @kejsix Počkajme, aké opatrenia teraz zavedú v RTVS a uvidíme, či sa oplatí žiadať tú ich kartu.Odpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Počkajme, aké opatrenia teraz zavedú v RT… @petersd nevydajú , bol malý záujem a nemá sa kto starať o systém, kopa bola neaktívnychOdpoveď na príspevok od duzu:
@kejsix už ich nevydáva a nejdú ani vydané aspoň … @duzu Máš pravdu, to som nevedel.Odpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Počkajme, aké opatrenia teraz zavedú v RT… @petersd Nepozerám SK kanály viac, než desať rokov. Ani ich nemáme na predvoľbách.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@petersd Nepozerám SK kanály viac, než desať roko… @kejsix Ja mám okolo 80 programov, ale fakt nie je čo pozerať... A už sa mi unudilo stále dookola pozerať aj Votrelcov z kozmu, Múmie, pyramídy,... na kadejakých History kanáloch... Momentálne ešte kus popozerám Vyhňu jak tam kujú meče, ale už aj to ma nudí.... :-(Odpoveď na príspevok od petersd:
@kejsix Ja mám okolo 80 programov, ale fakt nie j… @petersd oveľa lepšie zastúpenie majú Madari na Skylinku,žeby to financoval veľký zjednotiteľ? dosmrtný premier, lebo väčšina obyvateľov len madarskej národnosti má slabo platenú prácu, v RS nevieš či je madar alebo cigoš, a slováci majú madarský prízvuk, no nikomu nevadí kto ako hovorí,