Diskusiu odoberájú 2 ľudia

Zariadenie obyvacky

Ahojte prosim poraďte: 1. co by ste dali za telku. Premyslala som nad zastenou v drevodekore ako mam stolik alebo dekore vo farbe skrinky ,no neviem ako by to ukazalo 2. Aky veľkostne by ste dali koberec, chcela by som bezovy cca ako je gauc 4. V akej farbe by som mala dat dekoracie, paci sa mi púdrova alebo svetlo olivova Závesy mi tiez celmi farebne nesedia chcela by som dat bezove Dakujem za kazdu cennu radu
Odpovedať
@alinka6 ahoj mne tam nepasuje farba toho stolíka.. taká do oranžova. Neladí k ostatnému, ak máte možnosť kľudne aj na bielo nafarbit by sa dal.. A závesy by mi tam šli aj hnede, takú teplú farbu. Alebo béžové ale potom niečo výraznejšie by chcelo v doplnkoch. Za telku neviem, my máme sadrovy obklad ale to kvôli peci čo je vedľa.. ale možno iba taký pás v šírke tej skrinky čo máte pod tv by nebol zlý.. že by to tak oživilo tu stenu..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od alinka6:

Ahojte prosim poraďte: 1. co by ste dali za telku…
@alinka6 taketo máme, pre predstavu.. možno vám by stačilo čisto biely ten obklad alebo sú aj také jemné farby. A keby ste nechceli na celú stenu, dá sa urobiť aj takéto cik-cak zakončenie u niektorých druhov..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?