Odpoveď na príspevok od zdena_samaj:
chcela by som obnoviť túto tému keďže nebudem zak… @zdena_samaj otázka je či chcete meniť len design alebo aj tvar sedačky t.j. Lko, Ucko atď.Odpoveď na príspevok od zdena_samaj:
chcela by som obnoviť túto tému keďže nebudem zak… @zdena_samaj no a ako mate napr. rieseny byt/dom? mate velku obyvacku alebo naopak malu? je tm dost faktorov ale podme zacat asi najprv z tohto konca aby sme sa vedeli presne ako aj ty pises od niecoho odrazit 🙂Odpoveď na príspevok od heluska008:
@zdena_samaj otázka je či chcete meniť len design… @heluska008 na komplet celú sedačku, už má niečo za sebou a doba ide vpred tak by som chcela aj niečo modernejšie @hana8874 máme postavený rodinný dom a obývacia miestnosť je celkom priestranná takže by sa ju zišlo aj niečim asi vyplniť aby nezývala prázdnotouOdpoveď na príspevok od heluska008:
@zdena_samaj otázka je či chcete meniť len design… No u nas zase moja mamina zacala vymyslat 😃 Ale tak ako necudujem sa jej lebo tu sedacku ozaj maju od nepamati uz ma co to za sebou prezite, takze tiez zvazuje do coho a kam ist, aky typ vybrat predsa len je 21.storocie vsetko je inak zariadene tak to chce tak nejako do moderna.Odpoveď na príspevok od zdena_samaj:
@heluska008 na komplet celú sedačku, už má niečo … @zdena_samaj no tak byt tebou sa popozeram po U-ckovych gaucoch tie ti vedia dobre vyplnit priestor. mnoho ludi na to nema prietor a tak to potom posobi dost tesne ta miestnost. len neviem ci by to potom nechcelo mozno pozmenit aj nabytok okolo alebo len doladit doplnky?Odpoveď na príspevok od frina05:
No u nas zase moja mamina zacala vymyslat 😃 Ale t… @frina05 aj uz niekde pozerali, maju nieco niekde vyhliadnute? je toho strasne vela ked si to pozeras cez internet alebo skrz letaky, my sme mali takto problem si vybrat kedze z kazdej strany nejake ine a nove informacie.Odpoveď na príspevok od hena8874:
@zdena_samaj no tak byt tebou sa popozeram po U-c… @hena8874 no ja sa zas presne tohto bojím že tým vyplním miestnosť až moc 😅 a ty máš tiež U-čkovú? Neupratuje sa pod ňou horšie ako pod klasickým rohovým gaučom? Lebo mi prídu tie sedačky že majú tú časť na sedenie takú príliš dlhú. @glopa takže ste boli vyberať na predajni? a kde presne?Odpoveď na príspevok od zdena_samaj:
@hena8874 no ja sa zas presne tohto bojím že tým … @zdena_samaj Boli sme u nas v Liptovskom Mikulasi na predajni, neviem odkial si ale myslim si ze maju pobocky vsade mozne cize tiez budes mat nejaku blizko 🙂 Popripade v pohode objednaj cez eshop keby ze nemas cas zbehnut do predajne.Odpoveď na príspevok od glopa:
@zdena_samaj Boli sme u nas v Liptovskom Mikulasi… @glopa z Bánoviec 🙂 takže v pohode môžeme ísť aj predajňu omrknúť. i keď komfortnejšie mi príde objednať cez eshop. náhodou nemáš skúsenosť s týmto objednávaním? že ako to prebieha aj čo sa dopravy týka. @ralf364 áno toto som zažila u kamošky keď sme boli na návšteve a veľmi to aj zmenšovalo priestor, stolík mali veľký, no nepáčilo sa mi to. akože keby nám veď Učková nesadla tak vyzerám aj nejaké rohové to je jasné. no a taburetka neviem či by len nezavadzala u nás 😄Odpoveď na príspevok od zdena_samaj:
@glopa z Bánoviec 🙂 takže v pohode môžeme ísť aj … @zdena_samaj Ale jasne mam, vyuzili sme aj to i ked mame blizko predajnu, no nemali sme take auto ktorym by sme si viac rozmerny nabytok vedeli sami previezt. Objednavka prebieha klasicky ako na eshope - das do kosika co si vyberies, popripade inej farby, zvolis si dopravu a pokial by si potrebala vies si priplatit aj za dorucenie v sobotu, ze napriklad vies ze ste cez tyzden vytazeny. Inak celkovo samotna doprava trva tak dva dni ked je vsetko skladom.Odpoveď na príspevok od glopa:
@zdena_samaj Ale jasne mam, vyuzili sme aj to i k… @glopa To fakt je takto rýchlo? Čiže príde mi naraz aj keď objednám veľký nábytok aj nejaké drobnosti? Inak čo sa drobností týka máš aj s týmto skúsenosť? Myslím že čo také konkrétne tam viem nájsť.Odpoveď na príspevok od zdena_samaj:
@glopa z Bánoviec 🙂 takže v pohode môžeme ísť aj … @zdena_samaj u nas, presne ako hovori @ralf364, mali sme U-ckovu, napriek tomu, ze tam bolo celkom dost miesta, navsteva sa vzdy tlacila ku kraju, lebo spoza stola v ucku sa zle vychadza teraz mame L-kovu + jeden taburet, moze sa bud prirazit k sedacke, je rovnakej sirky, alebo je mimo ako take skladne male kresielko bez operadla🙂 a toto mi najviac vyhovuje, lebo sme uz mali vsetko - klasicka 3-sedacka + 2 kresla, U-ckovu a teraz L-kovuOdpoveď na príspevok od gklin:
@zdena_samaj u nas, presne ako hovori @ralf364, m… @gklin čiže radšej by som mala pozerať asi L-kovú hej? alebo ešte ma napadla aj taká možnosť že dve dvojsedačky ale to je asi neefektívne keď je väčšia návšteva že viac sa pomknú na tej sedačke v celku ako takto 😄 a to ste si dávali robiť na mieru či ako?Odpoveď na príspevok od zdena_samaj:
@gklin čiže radšej by som mala pozerať asi L-kovú… @zdena_samaj ano,na mieru,trochu sme zainvestovaliOdpoveď na príspevok od zdena_samaj:
@glopa To fakt je takto rýchlo? Čiže príde mi nar… @zdena_samaj Jasne ty mozes kludne vsetko naraz ved objednat a pride ti to. Alebo ak by si potrebovala cas pri zariadovani vies si objednat cisto len tie mensie produkty ako napriklad kvetinace ci doplnky do kuchyne a tam je postovne 3,49eur. No ak by si nakupila nad 100eur tak tam plati tiez doprava zdarma ako pri klasickom nabytku.Odpoveď na príspevok od gklin:
@zdena_samaj ano,na mieru,trochu sme zainvestovali @gklin tak aj to je možnosť, no aktuálne by som nerada čakala na vyhotovenie. @glopa no tak ako sa poznám tak len do sto eur čo sa zariaďovania týka tam nenechám 😄 ja to pôjdem ešte teda pozrieť na eshop, no asi sa zastavíme aj na predajni. ďakujem krásne za info a rady všetkým a držte palce nech dobre vyberieme 😊