Ahojte prosím vás nemáte niekto skúsenosť s nejakou ochrannou fóliou alebo niečím na sklenený stol proti škrkancom (nejaké recenzie na firmy ) ? Ďakujem.
@akabr Sklo je najodolnejšie voči poškrabaniu. Keď dáš plexisklo, tak to bude doškriabané za chvíľu a môžeš to znovu meniť.
Môžeš si tam dať dečku. 😄 Alebo v sklenárstve dať vyrezať rovnako veľké sklo a to položiť na vrch.
Alebo si môžeš kúpiť nejakú fóliu a tú nalepiť na sklo. Ak sa poškodí, len ju strhneš a nalepíš novú.
@sandria Je to obyčajná fólia, akurát hrubá. My ju máme na stolíku pod TV, Nie je to žiadny zázrak, niečo ako hrubý priehľadný obrus. Tá naša má cca 1 mm.
@zita19 V jedálni sme mali biely stôl z Ikea. Keďže bol veľmi fádny a PVC obrusy nie veľmi vkusné, tak som kúpil 3 mm sololit presne o rozmeroch stola, zbrúsil som hrany do oblúku a olepil som ho obyčajnou potlačenou fóliou. Sololit som nalepil na stôl obojstrannou lepiacou páskou po obvode. Výsledok je na fotke.
@lenikkk4 Máme to len mesiac. Zatiaľ to drží. Inak tá fólia nie je ukončená na hrane stola. Ona je zahnutá až dole pod okraj tej sololitovej dosky, takže zrezaný kraj tam nevidíš.
@duzu ked sme boli decka, odmala si pamatam, ze sme mali presne takto na stoliku sklo. A to sklo je tam doteraz, ani raz sa nestalo nic nam, ani sklu. Deti zase nie su taka katastrofa.