Prosím poradte, vyjadrite svoju skusenost.
Este sme na tejto vystave neboli. Momentalne zariadujeme cely byt a rozmyslame, ci by sme s nakupom zariadenia nepockali do vystavy. Co by ste nam poradili? Oplati sa pockat? Davaju predajcovia nejake zlavy na vystave?
Ideme zariadovat spalnu a obyvacku. Ake zlavy su bezne na vystavach? Moj otec kupoval bezpecnostne dvere na vysatve v Nitre - nabytok a byvanie - akoze so "zlavou", ale ked prisiel domov a pozrel sa na stranku, tak zistil ze to nebola skoro ziadna zlava, len nadsadili povodnu cenu a tvarili sa, ze davaju vyraznejsiu zlavu. Ake mate skusenosti. Sme z vychodneho Slovenska, tak by sme chceli vediet ci sa nam oplati dat na cestu ...
Vopred dakujem za vsetky rady!
na tejto výstave nieje nič moc. Navyše ak máte ísť z Košíc. Neodporúčam. Minulý rok tam napríklad bola jedna kuchyňa. To už radšej choďte do Prahy na For interier teraz vo štvrtok začína
@jaro113 A čo sa týka napríklad obývačkového nábytku alebo sedačiek, matrace, postele? My kuchyňu mame plne zariadenú, tak sme byt kupili, tam nechceme nič riešiť... len potrebujeme najma poriesit obyvacku a spalnu
Hladame nejaky pekny ale aj cenovo dostupny nabytok ... pozerali sme tento obyvaci sektor - http://www.meblewojcik.pl/kolekcje/sz...
Vyrobca je sice poliak, ale robia kvalitnejsi nabytok ...problem je, ze tato zostava je len cez internet ...ked sme boli pozerat v decodome tu farbu - dub San Remo, vyzera to studensie ako je to na obrazku .... tak sme chceli vidiet co najviac nabytkov na jednom mieste ... a neviem ci chceme cakat do najvacsej vystavy v marci v Agrokomplexe.... :-| tazke to rozhodovanie
@zuzana518 MOD-DOM už keď vznikol, a to ešte nebola stavebná a odbytová kríza, nebol nič moc...
V súčasnosti je to katastrofa. Aj veľké tradičné výstavy ako Nábytok a Bývanie v Nitre sú poooooriadne padnuté a ak by som to mal vyjadriť nejako slušne, tak poviem, že najlepšie roky už majú za sebou.
Ale ak by ste sa trepali z KE do BA kvôli tejto "výstave", boli by ste poriadne sklamaní. 8-)
Dakujem pekne @leonardom a @jaro113 .... skoda, lebo pomohlo by nam to...je super, ze tu existuje takato stranka s moznostou diskusie :) , aspon sme sa asi vyhli sklamaniu ... dakujem
Ak ma este niekto podobne alebbo ine skusenosti ... piste prosim
@zuzana518 Ja tam pôjdem aj tento rok. Sklamaný už nebudem lebo viem čo ma čaká, ale bývam v Bratislave, takže to mám blízko. Vy sa určite sem z Košíc kvôli tejto výstave netrepte, to radšej choďte do IKEAi