Odpoveď na príspevok od kristinatam:
Ahojte kedy sa oplati kupovat TV teraz (black fri… @kristinatam vtedy kedy je dobra cena. Vytipuj si ake chces a sleduj ich vyvoj kym nedosiahnu hodnoty ktore si ochotny akceptovat. Neexistuje taka univerzalna odpoved ako sa pytas.Odpoveď na príspevok od kristinatam:
Ahojte kedy sa oplati kupovat TV teraz (black fri… @kristinatam ... aaach ten súčasný Blach Friday. Ja si tieto reklamy po obchodoch už absolútne vôbec nevšímam. "Čierny piatok", ktorý pôvodne bol jeden deň v roku, je v podaní našich obchodníkov párkrat do mesiaca a to každý mesiac. Dajú Ti 10 % zľavu a idú sa posrať akú obrovskú akciu urobili. Jasné, že pred zľavou aj navýšili základnú cenu výrobku. Pritom vypredávajú ležiaky, o ktoré celý rok nik nezakopol.Odpoveď na príspevok od petersd:
@kristinatam ... aaach ten súčasný Blach Friday. … @petersd no ved jasne ja lenze na alze a podobnych prebieha black friday tak ci to ma nejaky zmysel :)Odpoveď na príspevok od iamriso:
ten Black Friday na Slovensku stojí za ... :D mi… @iamriso wau super cena pozeram ze uz ho nepredávajúOdpoveď na príspevok od kristinatam:
@petersd no ved jasne ja lenze na alze a podobnyc… @kristinatam to je len jedna forma z reklám, ak by som kupoval teraz tak jedine Oled napr. od LG, rozlíšenie 4K a veľkosť 65" to ale nebude za smiešnych pár stovák, takže každí si musí ujasniť cenový strop, málokedy vystihneš moment že zlacnie i o 50% raz mi to vyšlo ešte z doteraz funkčnou plazmou,ale kúpa videokamery zlacnela po pol roku o tretinuOdpoveď na príspevok od marlo:
Ja som minuly rok cakal dost dlho. Zobral som Phi… @marlo ambilight neni pre kazdeho...ak mas okolo tv skrinky, obrazky, fotky, policky, atd. tak to hadze strasne tiene a uplne to zanikne. Mam 75" ambilight na cisto bielej stene 5m x 3m bez akejkolvek prekazky a uplne topOdpoveď na príspevok od kristinatam:
Ahojte kedy sa oplati kupovat TV teraz (black fri… @kristinatam vyber si aky model chces a v heureke si nastav upozornenie, ked klesne cena pod tvoju vytuzenu a ked sa tak nahodou stane dostanes vytuzeny email :-)Odpoveď na príspevok od zacik:
@marlo ambilight neni pre kazdeho...ak mas okolo … @zacik 75? To musíš mat obrovskú obyvackuOdpoveď na príspevok od fugas20:
@zacik 75? To musíš mat obrovskú obyvacku @fugas20 podla mna dnes nieco take ako "prilis velka uhlopriecka" neexistuje. Kupil by som aj vacsiu, ale nad 75" cena ide dramaticky hore. Rozdiel medzi 55/65/75 je obvykle par stoviek ale potom to ide raketovo hore. TV pozeram z cca 4-5 metrovOdpoveď na príspevok od zacik:
@fugas20 podla mna dnes nieco take ako "prilis ve… @zacik mam doma 43🤣 a príde mi to úplne okOdpoveď na príspevok od fugas20:
@zacik 75? To musíš mat obrovskú obyvacku @fugas20 Prečo by mal mať obrovskú obývačku? Na 75" si na 3m zvykneš úplne v pohode.Odpoveď na príspevok od kristinatam:
Ahojte kedy sa oplati kupovat TV teraz (black fri… @kristinatam podla toho ze uz rok a pol sledujem ceny spotrebicov a na heureke som si aj zapla upozornenie na pokles ceny, co mi chodi na email...tak.najvhodnejsie obdobie na kupu je februar a potom nasledne koniec augusta, kedy ludia nakupuju veci pre deti do skoly a na ine neostavaOdpoveď na príspevok od fugas20:
@zacik 75? To musíš mat obrovskú obyvacku @fugas20 pozri, ja mám tiež 75" a na to si tak rýchlo zvykneš, že už by som bral aj väčšiu 😀 Záleží ako ďaleko od tej TV sedíš https://www.modrastrecha.sk/blog/iamr...Odpoveď na príspevok od pier:
TV je prezitok z minuleho storocia. Dnes uz TV ta… @pier a to si kde na tuto mudrost prisiel ze tv je prezitok?Odpoveď na príspevok od zacik:
Ohladom OS....podla mna display na tv ma zivotnos… @zacik nejde o to ci nabieha 5 ci 10s, ale aby nabehol a bol stabilny a vydrzal vysiet na stene co najdlhsie :-)Odpoveď na príspevok od pier:
TV je prezitok z minuleho storocia. Dnes uz TV ta… @pier a tento pokec je nie ešte prežitok?, tiež tu nemusíš byť, a môžeš čítať knihu aj elektronickúOdpoveď na príspevok od mellie111:
@kristinatam podla toho ze uz rok a pol sledujem … @mellie111 TV dnes nestojí milion, niekedy som potreboval na farebný asi 8 platov a z uhlopriečkou len do 30" , zlacnejú vždy i minuloročné ked vyjde novinka dnes nevidím dôvod prečo by nemohol mať i 75"ked už konečne sú aby videl i pukOdpoveď na príspevok od zipsuliak:
Nema zmysel cakat na nejake slovenske "akcie" pro… @zipsuliak ved to ze neviem co :D zn som zena :DOdpoveď na príspevok od duzu:
@mellie111 TV dnes nestojí milion, niekedy som po… @duzu viem, ze práve TV nestojí milión, ale keď budem potrebovať naraz kúpiť spotrebiče do domácnosti, tak aj tých 100e rozdiel v cene skoro každého spotrebiča nakoniec urobí značný rozdiel v zaplatenej sumeOdpoveď na príspevok od mellie111:
@duzu viem, ze práve TV nestojí milión, ale keď b… @mellie111 keď potrebujem spotrebiče do domácnosti a nemám na ne dosť peňazí tak telku úplne vynechám... :D ak riešiš zľavu 100€ tak radšj nákup telky odlož o pár mesiacov a tých 100€ navyše vraz do lepšej chladničky / práčky.... :)