Ja by som si polozil aj inak otazku co bude viac tahat oci TV alebo krb ? No krb a tak na TV nic neuvidis. Odizolovat sa to podla mna da ale je to zlozite a drahe.
ja sa nevyznam do izolacie ale mne napada jedna vec, podla mna ked das telku nad krb tak to je podla mna prilis vysoko na pozeranie ...nebudu vas boliet krky?
@cryonae Dobrý den. Nevím, proč by nešla. Všechno je technicky řešitelné. Jiná otázka je, co Vám to přinese, jak se na ni budete dívat ( je vysoko ), jestli se nebude přehřívat od stoupajícího vzduchu, jestli na ni něco uvidíte, když budete topit a krb bude zářit. Netuším, proč to tak chcete. Podle mě je to blbost a dal bych ji jinam. Co tak si vybrat krb, nebo LCD. A ty plameny si pouštět na LCD. Nebudete potřebovat komín. Jestli ale prvotní smysl krbu je topení, tak tu LCD dejte jinam.
S pozdravem Laďa
dakujem za reakcie :) no ja viem, ze to nie je najstastnejsie riesenie, ale tak sme si poprehadzovali dispoziciu domceka a nezobrali do uvahy zariadovanie obyvacky, ze nam nezostava nic ine ako dat tv nad krb, alebo na juznu stenu vedla 3metrovych presklennych dveri na terasu a tam sa obavam, ze uz vobec nic neuvidime proti slnku :(