Odpoveď na príspevok od zita19:
Ja urcite odporucam zasklenu, kratke police vyrob… @zita19 dakujem pozriemOdpoveď na príspevok od peter_juch:
Zdravim, v nasom novom rodinnom dome rozmyslame v… @peter_juch Toto je fakt dôleži, čo píše @wolodymyr daj si na to pozor. Určite nechoď do tenkých hrúbok políčok ! @zita19 Zasklenie je určite praktická vec, len v prípade knižníc to nepôsobí estetickyOdpoveď na príspevok od petersd:
@peter_juch Toto je fakt dôleži, čo píše @wolod… @petersd uz vymysleli aj bezramove sklenene dvierka, tie nie su rusive ale prakticke ano. A vysavat, aj ked len raz za pol roka, 10 metrov knih nie je vobec zabavaOdpoveď na príspevok od zita19:
@petersd uz vymysleli aj bezramove sklenene dvier… @zita19 Ja som ale nemyslel len na rámy - bezrámy... Myslel som to tak celkovo, že knihy za sklom mi pripádajú vzhľadovo tak zvláštne a umelo... Ako v školskom kabinete.... Doma mám asi 7 m políc kníh natlačených jednu ku druhej (všetko odborné, žiadna beletria :-) ), bez skiel a nie sú tam žiadne hrby prachu... :-)))))Odpoveď na príspevok od petersd:
@zita19 Ja som ale nemyslel len na rámy - bezrám… @petersd hrba prachu pre chlapa je ina ako hrba prachu pre zenu :-N Mam to odskusane, ked nam vypadli v robote upratovacky, tak my zeny sme utierali prach na stoloch po tydni, chlapi po dvoch mesiacoch skonstatovali, ze uz maju kudoly prachu v kutoch a isli sa stazovat ;-)