Ako využiť priestor vedľa krbu?

Ahojte, poradíte čo dať do tej medzere vedľa krbu? Na Vianoce tam plánujeme mať stromček (umelý)... okrem uloženého dreva a pod. - to bude na dizajn uložené v obmurovanom krbe. Ďakujem ☺️
Odpovedať
Ja by som presne tam dala kniznicu, alebo police plne knih - nevidim, ze by ste mali inde v obyvke na to miesto. Ked nemate knihy, tak by som tam zavesila obraz - priestor vyplni a nebude zavadzat, ked tam postavite strom. Alebo este sochu, ak mate, alebo sa chcete po nejakej poobzerat :)
Odpovedať
@monka2207 nejaky vacsi kvet by som tam dal. Cez zimu tam budete mat vianocny stromcek a cez ostatne obdobie nejaky kvet, ktory to miesto vyplni.
Odpovedať
na kvet tam bude malo svetla, ak kvet tak taky, co znesie tien, inac sa tam bude trapit
Odpovedať
Profilova fotka
Ked budete mat postavene, vymalovane, zariadene, prides skor na to co tam das, co sa tam bude hodit. Volny priestor neznamena ze ho musis naplnit. Kvet, dekoraciu, obraz, kreslo, starodavnu sijaciu masinu. Myslim ze toto az tak nesuri. No ak si myslis ze by to bol zbytocne velky priestor, mozes posunut mur a zvacsit vstavanu skrinu z druhej strany. Inak, ta vstavana skrina patri nejakej dalsej chodbe? Zvlastny podorys.
Odpovedať
@monka2207 Vitrínu so šálkami.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 ale, no. Tak dolezite rozhodnutie nemozes odflaknut tromi slovami. Ake salky su dnes v mode?
Odpovedať
Profilova fotka
@monka2207 ten napad s kniznicou sa mi celkom pozdava, ak mate vela kniziek tak nieco take si tam dajte vyrobit na mieru, aby ste vyuzili aj ten priestor.
Odpovedať
@lenkito10 Meissenský porcelán má vždy hodnotu.
Odpovedať
@lenkito10 ano vstavaná skriňa je v druhej chodbe, to že pretŕča do druhého priestoru nám nevadí ☺️
Odpovedať
Profilova fotka
Nevadi ze skrina vytrca a robi vyklenky, to je v poriadku. Zvlasne je, ze mate dve paralelne chodby, spajzu divne umiestnenu... To je novy projekt ci rekonstrukcia? Kolko m2 tvoria chodby? Zaujimal by ma cely podorys.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?