Ako vyriešiť malú obývačku s jedálenským kútom?

Ahojte, poradte mi prosim. Onedlho zaciname -prestavujeme mensi rodinny dom, ja by som rada mala aj jedalensky kutik pre hosti - pre viac osob (no možno izbicky su menej a male na tento sen) :-( ale nerada by som to dala do kuchine a rozmyslam o tom ze v obyvacke by som umiestnila stôl zo stolickami, ale na miery 5x4,5m sa mi zda izba dost malicka. Nie? Pozeram, pokukavam na internete, ale som na tieto veci tak povediac zaciatocnicka. :-| Poradte mi nejake efektive, dobre riešenie, fotky keby sa dalo na realizaciu obyvacky prosim! ina moznost -aaaaj toto som nasla teraz na internete: kutik verzus kuchyna --- sice aj kuchyna je podobne taka velka ako obyvacka...
Odpovedať
Profilova fotka
My máme obývák nějakých 18m2... cca 3,60m x 5m - viz půdorys. Mám to vymyšlené tak, že mezi obývákem a kuchyní vybourám dveře a naproti nim u okna bude jídelní stůl pro 4 - 6 osob (počítám 160x90 s možností ho rozložit), mezi dveřma do chodby a budoucíma dveřma do kuchyně bude maličká stěna s televizí a nějakým úložným prostorem (poličky apod.) a naproti bude rohová sedačka do rohu naproti dveřím do chodby + konfereční stolek. Nic víc do obýváku nepotřebujeme a nechceme, takhle se nám tam navíc právě krásně vejde i ten stůl :) Kuchyni máme totiž maličkou a stůl pro 4 osoby na plnohodnotné stolování se nám tam nevejde.
Odpovedať
Profilova fotka
Přidávám svoji přibližnou, rukou kreslenou představu rozmístění nábytku. Dveře do kuchyně tam ale nejsou naznačeny, budou na stěně jak jsou dveře do chodby vedle "obývací stěny".
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?