Ako by ste to zariadili?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
ahojte, ideme planovat kuchynu s obyvackou. V projekte je predelena kuchyna s uzkou prieckou. Troska sa obavame stiesneneho pocitu a napratania, avsak chceme predsa oddelit obyvacku od kuchyne, resp. nechceme mat pri sedeni na gauci vyhlad do kuchyne / na kuchynu. Preto sme zvazovali za tu stenu dat gauc do U. je to dobry napad? co myslite ? 🙂 tym padom stol pojde k vchodu a krb ide uz fixne k terase napravo. dakujem za nazory a ak mate fotky vasich mensich kuchynoobyvaciek mozte sa kludne podelit 🙂
Odpovedať
1
2
@renata_szabova_palsovicova fotky od karmenocka sú krásne. Avšak, z gauča majú výhľad priamo na kuchynskú linku, viď posledná fotka, tá bude fotená z gauča.
Odpovedať
@renata_szabova_palsovicova ta cast kde je linka a jedáleň ma 6m a strana kde je tv a gauc ma 5m a šírka miestnosti je 7,20.v albume mam aj pôdorys tam je vidieť rozmer..za kuchynou cez linky je ešte vstup do komory
Odpovedať
@zltalienka ano ano tak . @renata_szabova_palsovicova a kachle mame medzi jedalnou a gaučom..na prvej foto co som tu pridala je vidno otvor v stene
Odpovedať
Profilova fotka
@renata_szabova_palsovicova nerozmýšľala si napríklad aj nad tým, že by si kuchyňu dala do účka, že by na tej stene medzi kuchyňou a obývačkou boli vysoké spotrebiče a vlastne, po obvode linka? Neviem či mi rozumieš 🙂 Myslím, že tak by bola tá kuchyňa taká otvorená a pôsobila by priestrannejšie.
Odpovedať
@hroma toto mi pride asi taky najlepsi napad a riesenie. sice to ostane oddelene, no do kuchyne z obyvacky nejak vidno nebude
Odpovedať
@tamari87 hej hej to je pravda
Odpovedať
ja by som možno kuch. stol dala niekde tam kde je televízor , kuchyňu do U smerom k tomu stolu. celú časť kde je teraz gauč aj kuch. stol by bola vlastne celá obývačka. ten priestor kde je TV a krb mi príde taký nevyužitý tak prečo tam nedať stol. možno nejaké okno by som tam ešte pridala na tú pravú stenu.
Odpovedať
Vyzerá to všetko pekne, len neviem či by mi sedačka nevadila takto v priestore, že by mi niekto v úvodzovkách behal za chrbtom 🙂 Ale chápem, že každému sa páči niečo iné 🙂
Odpovedať
je to o zvyku a zalezi aj od toho ako moc sa bude priestor vyuzivat. no mne pride dat takto gauc naopak asi najlepsie. nemusi sa dorabat ziadna priecka a predsa len to bude kvazy oddelene
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?