Odpoveď na príspevok od menyy:
Zdravim, chcel by som sa vas opytat na vas nazor.… @menyy Nerieš, daj ich tam. Aj keď to nespĺňa podmienky, no ten veniec na tým prekladom to bude držať. Akurát možno lepšie vyriešiť osadenie toho prekladu na tehlu, nejakú roznášaciu plochu pod neho.Odpoveď na príspevok od menyy:
Zdravim, chcel by som sa vas opytat na vas nazor.… @menyy zasaloval by som to na mieste, naviazal železo a spravil riadny betonovy preklad ako ma byt. Čo je v statike??? Neviem ale žiť tam s tým, že "hadam to vydrží " by som nechcel. A aj najlacnejšie to bude spraviť na prvý krát dobre...Odpoveď na príspevok od menyy:
Zdravim, chcel by som sa vas opytat na vas nazor.… @menyy ak na tie preklady ide rovno veniec, tak by to malo byt ok, ale pri betonazi venca by sa tie preklady mali podopriet. Na druhej strane ak Vam ide o lepsi pocit, tak by som to zasaloval, previazal a zabetonoval rovno s vencom. To je salovacka mozno na jeden den, ani to nie. Ved preklady mozete na bazose niekomu strelit a nebudete az tak skodovat.