ondja2: zhotovenie hrubej stavby, resp. základy, múry, priečky, strop a potom omietky. Strechu nie, to nám budú robiť známi.
Ale tému som založila z dôvodu získania referencií. Pretože mám jednu cenovú ponuku od murárov z Preselian, ale nepoznám ich, tak som chcela skúsiť, či by mi tu niekto nevedel podať referencie.
vedeli by ste mi povedať, aká je v súčasnosti cena práce pre hrubú stavbu za m štvorcový? u susedov býva v lete ubytovaná partia murárov, ale oni sú už zajednaný na tri roky dopredu :-| , sú z východu a berú menej ako bratislavské firmy. preto nemám ani poňatia čo je dobrá cena a čo je už drahšie.
My sme zacali stavat v Bernolakove pri Ba pred 2 tyzdnami a mam 2 murarov a 1 pomocnika,.....a murari beru 8 eur na hod ale vyzeraju byt sikovni,nakolko moj muz je cely den s nimi na stavbe,...rozhodol sa 3 mes.nepracovat a makat a kontrolovat na stavbe :-))....zatial som spokojna,neskor dam vediet
Ako vam murari, alebo stavebne firmy ratali cenu prace??
nechceme podla hodin, nakolko to sa da pekne zneuzit.
Berie sa m3 muriva ???
podla coho sa to potom vyratava ?
mate na to vzorec ? ( berie sa cela stavba, rozmery domu, alebo jednotlive miestnosti ? )
prosim, poradte, ake mate skusenosti
vdaka