Odpoveď na príspevok od pavolkascak:
Zdravím, pred týždňom sme betónovali stropnú dosk… @pavolkascak pohoda, najlepsie pocasieOdpoveď na príspevok od pavolkascak:
Zdravím, pred týždňom sme betónovali stropnú dosk… @pavolkascak Ako vieš že to dopadlo dobre keď betôn tvrdne 28 dní. Betónovať sa má do +5 stupňov alebo je potrebné robiť opatrenia. S murovaním to je podobné, ale pozri odporúčania od výrobcov murovacej hmoty.Odpoveď na príspevok od pavolkascak:
Zdravím, pred týždňom sme betónovali stropnú dosk… @pavolkascak Developer by sa tej otazke zasmial a valil dalej :-) Ak to nepocka a dlhodoba predpoved nevyzera inac, zalial by som, ak to pocka, tak nespravis chybu.Odpoveď na príspevok od tomasjur:
Pri teplotách okolo -2 °C v noci, ako si spomínal… @tomasjur Prečo by mal betón pri -2°C zamŕzať? A keď už, sú aj nemrznúce prísady do betónu.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@pavolkascak Developer by sa tej otazke zasmial a… @rkorba Developer tam bývať ale nebude.Odpoveď na príspevok od martosko:
@pavolkascak Ako vieš že to dopadlo dobre keď bet… @martosko základovú dosku sme betónovali v horúcom lete, a keď porovnám betonáž stropnej dosky ktorú sme robili minulý týždeň, laicky nevidím veľký rozdiel. Skúšal som robit ryhy do betónu s klincom a sám som videl abo betón každým dňom tvrdne. Na tenkovrtvej malte od výrobcu je predpis od 1 stupna vyššie.